Кошик
270 отзыва
Відправка замовлень 2-3дні, дякуємо за розуміння!
+380671119076
+380503593839
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Що приготувати з картоплі?

Що приготувати з картоплі?

Картопля точно є на вашій кухні. І окрім супу, борщу і смаження – їй можна знайти ще безліч застосувань!
Дійсно, кількість страв, які можна приготувати з картоплі, просто вражає! Сьогдні пропонуємо декілька рецептів:

Картопля Айдахо

Якщо вам подобається запечена картопля з розсипчастою серединкою і хрусткою скоринкою, то цей рецепт стане для вас справжньою знахідкою.

Ретельно миємо за допомогою щітки картоплю (шкірку не потрібно відокремлювати) і розрізаємо на кілька часточок вздовж.

Нарізану картоплю опускаємо в окріп і варимо протягом 3-х хвилин, потім зливаємо воду. У глибокій ємності змішуємо спеції і олію, занурюємо туди картоплю і перемішуємо таким чином, щоб кожна шматочок вкрився маринадом.

Після викладаємо картоплю на деко так, щоб шкірка була знизу, і запікаємо півгодини в духовці.

Картопляні оладки

Ця страва чимось схожа на деруни. Якщо у вас в холодильнику залишилося пюре - його можна використати як раз для цього рецепту.

Щоб приготувати картопляні оладки, в пюре додаємо натертий сир (переважно чеддер), яйце, трохи борошна, зелену цибулю (попередньо дрібно нарізаємо), сіль, перець і рослинну олію.

Всі інгредієнти перемішуємо до тих пір, поки маса не стане однорідною, і починаємо смажити на сковорідці до рум’яної скоринки. Перекладаємо оладки в зручну ємність, даємо охолонути та ставимо в холодильник , бо за цим рецептом рецептом вони смакують навіть холодні.

Запечена картопля з яйцем

Такий варіант підійде для незвичайного сніданку, дозволить урізноманітнити ранкове меню.

Спочатку відварюємо кілька картоплин (середнього або великого розміру). Потім акуратно зрізаємо верхівку і за допомогою ложки дістаємо серединку. Таким чином, у вас вийде форма «корзинки», в яку потрібно насипати тертий сир, слайси бекону і збите яйце. Поверх все солимо, перчимо, і залишаємо в духовці запікати на 15 хвилин. Якщо хочете посмакувати такою картоплею в обід - просто візьміть її з собою у зручному боксі, в якому потім можна буде її розігріти. 

Картопля-гармошка

Дуже простий рецепт, адже нам знадобиться всього два продукти: картопля і сир. Надрізаємо велику за розміром картоплю, робимо її візуально схожою на гармошку. У кожен з розрізів кладемо шматочок сира. Щоб все щільно трималося між собою, скріплюємо картоплю зубочисткою. Зверху посипаємо беконом і зеленою цибулею та ставимо запікатися.

Фарширована картопля

Якщо ви перебуваєте в пошуках цікавого гарніру до м'яса, рекомендуємо звернути увагу на цей рецепт.

Картоплю відварюємо в шкірці і розрізаємо на дві рівні частини. За допомогою ложки вичищаємо серединки. М'якоть розминаємо і змішуємо з сиром, попередньо натертим на крупній терці, приправляємо.

У зроблені «човники» викладаємо начинку, суцвіття броколі і посипаємо сиром. Після - відправляємо запікатися у духову шафу. 

Смачного!

Попередні статті
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0017:00
  • Вівторок
    09:0017:00
  • Середа
    09:0017:00
  • Четвер
    09:0017:00
  • Пʼятниця
    09:0017:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
Анастасия, Юлия
ТМ "Народный Продукт"
+380671119076
Анастасия
+380503593839
Юлия
УкраїнаДніпропетровська областьДніпро