Кошик
270 отзыва
Відправка замовлень 2-3дні, дякуємо за розуміння!
+380671119076
+380503593839
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Секрети випічки: готуємо смачний пишний бісквіт

Секрети випічки: готуємо смачний пишний бісквіт

Обожнюєте готувати домашню випічку? У новому огляді ділимося секретами і тонкощами приготування пишного бісквіта і класними рецептами.

У приготуванні домашнього бісквіту немає нічого складного, але є деякі моменти, які варто враховувати, щоб отримати в результаті пишні коржі.

 

1. Потрібно стежити за температурою інгредієнтів.

Щоб у вас вийшов смачний бісквіт, обов'язково дотримуйтесь правильної температури інгредієнтів. Вони всі повинні бути одного температурного режиму, і чим він буде нижче, тим краще.

2. Пам'ятаємо про посуд.

Ємність для змішування інгредієнтів так само повинна мати правильну температуру (таку ж, як і у інгредієнтів). Краще за все підійде пластикова миска, бо, завдяки властивостям матеріалу, вона швидко адаптується до навколишньої температури. Отже, якщо всі інгредієнти для тіста холодні, то варто перед використанням помістити миску в холодильник. Пам'ятайте про те, що посуд не повинен бути жирним, інакше білки не зіб'ються так пишно, як ви хочете. Перед початком готування протріть посудину за допомогою паперового рушника.

3. Борошно повинне бути правильним.

Борошно - основний інгредієнт для бісквіта, тому його потрібно вибирати з максимальною відповідальністю. А також просіяти перед тим, як почати готувати десерт. Під час просіювання, борошно насичується киснем і тісто виходить з великою кількістю бульбашок, що гарантує в результаті пухкий бісквіт.

4. Важливо відокремити білки від жовтків.

Щоб приготувати бісквіт - потрібні яйця. Ретельно відокремте жовтки від білків. В іншому випадку білки не зіб'ються.

В ідеалі трохи охолодити білки.

5. Інгредієнти повинні бути закладені по черзі.

Закладайте інгредієнти в правильній послідовності. Спочатку покладіть жовтки, потім половину цукру і ванілін. Пететріть міксером. Досипте підготовлене борошно і ще раз перемішайте. Наостанок покладіть білки збиті з другою половиною цукру, які залишилися.

6. Перемішувати теж потрібно правильно.

Бісквітне тісто має бути правильно перемішано (виключно в одну сторону). Якщо ви вирішите перемішати і за і проти годинникової стрілки, то пишний бісквіт у вас однозначно не вийде.

Не вимішуйте підготовлену масу занадто довго, інакше повітряні бульбашки зруйнуються.

7. Температурний режим - важливий момент!

Про температуру випікання  так само варто пам'ятати. Піч слід розігріти до 180 градусів і лише потім ставити в духовку готове тісто. Якщо поставити бісквіт в холодну пічку, то тісто не підніметься.

Далі, не відкривайте духовку перші хвилин 25, бо корж відразу ж осяде.

8. Акуратність - секрет успіху.

Дотримуючись правил відповідного рецепту, бісквіт точно вийде смачним.  Якщо дії будуть послідовними і акуратними - тоді все вийде добре.

Уважність має бути присутня і при вийманні коржа з ​​форми. Квапливі і неправильні дії позбавлять вас пишності десерту.

9. Експерименти вітаються.

Незважаючи на те, що цей десерт повинен бути приготований згідно з рецептом, ніхто не забороняє експериментувати. Але все повинно бути в міру. Наприклад, звичайна мука може бути замінена на мигдальну крихту, щоб бісквіт отримав присмак мигдалю. Кориця так само не завадить, або гвоздика, або навіть мускатний горіх. Таким чином, незвичайність і оригінальність бісквіта Вам буде гарантована.

10. Діліться своїми кулінарними успіхами. 

Прихопіть з собою декілька шматочків бісквіту на зустріч з друзями. Лише перекладіть смачний пиріг у ємність необхідного розміру, та покладіть у сумку. Близькі обов'язково оцінять Ваші старання.

Смачного!

Попередні статті
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0017:00
  • Вівторок
    09:0017:00
  • Середа
    09:0017:00
  • Четвер
    09:0017:00
  • Пʼятниця
    09:0017:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
Анастасия, Юлия
ТМ "Народный Продукт"
+380671119076
Анастасия
+380503593839
Юлия
УкраїнаДніпропетровська областьДніпро