Кошик
270 отзыва
Відправка замовлень 2-3дні, дякуємо за розуміння!
+380671119076
+380503593839
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Лаваш з начинкою. Прекрасний перекус за 5 хвилин

Лаваш з начинкою. Прекрасний перекус за 5 хвилин

Зараз великою популярністю користуються різні закуски з лаваша. Рецептів існує дуже багато, давайте ознайомимося з найсмачнішими, простими і швидкими в приготуванні. Спочатку технічна інформація про те, як акуратно загорнути рулет з лаваша. 

Беремо лаваш - 3-4 листи. Перший лист кладемо на кухонний рушник, застелений харчовою плівкою. На нього викладаємо всі необхідні компоненти.

Тримаючись за краї рушника, рулет потрібно згорнути, після - обмотати за допомогою харчової плівки.

Щоб зробити соус для начинки - достатньо взяти м'який сир, домашній майонез, гірчицю. Також додатково до цих інгредієнтів можна додати мед, кетчуп і т.д.

У приготуванні закусок з лавашів немає нічого складного, зробити це зможе кожен. 

1. Закуска з лаваша з начинкою з фаршу

Фарш - 500 г.

Твердий сир - 350 г.

Сметана - 200 г.

Кефір - 100 г.

Яйце - 3 шт.

Цибуля - 2 шт.

Лаваш - 1,5 листки.

Масло та олія.

Черрі помідори.

Спеції.

Спочатку дрібно нарізаємо цибулю, пасеруємо її на маслі, поки вона не отримає рум'яний колір. Потім додаємо фарш, обсмажуємо до стану «аль-денте». 

Змішуємо 50 грамів сметани з кефіром, змащуємо лаваш цією сумішшю, поверх викладаємо фарш, посипаємо тертим сиром, викладаємо помідори, загортаємо лаваш, як рулет.

Форму застилаємо пергаментом та викладаємо рулет. Сметану перебиваємо з яйцями, солимо, перчимо. Поливаємо рулет та ставимо випікатися при 180 градусній температурі в духовій шафі, поки він не підрум'яниться, і не запечуться яйця.

2. Лаваш з начинкою з сьомги

Беремо:

Сьомгу.

Лаваш.

Плавлений сирок.

Свіжі огірки.

Листя салату.

Дрібно нарізаємо рибу і огірки, змішуємо з сиром, змащуємо лаваш цією сумішшю. За потребою накриваємо його другим лавашем і таким самим чином викладаємо інгредієнти. Поверх кладемо  листя салату, загортаємо лаваш в рулет, перекладаємо в ємність з кришкою та ставимо в холодильник на кілька годин.

3. Омлет з лавашем

Тертий сир - 100 г.

Яйце - 1 шт.

Лаваш - 1 лист.

Спеції.

З тертого сиру, спецій і яйця робимо масу щільної консистенції.

Збризкуємо з двох сторін лаваш водою, викладаємо на сковорідку, змащену олією. Висипаємо на лаваш частину суміші з яйця і сиру, накриваємо кришкою. Коли маса затвердіє, перевертаємо лаваш і виливаємо на підсмажену сторону яєчно-сирну суміш, що залишилась. Знову накриваємо кришкою і доводимо до готовності.

4. Хачапурі

Сир - 300-400 г.

Лаваш - 5 тонких листів.

Зелень - 2 пучка.

Топлене масло - 4 ст. л.

Протираємо сир на тертці, додаємо топлене масло, посипаємо дрібно нарубаною зеленню, загортаємо лаваш конвертом або скручуємо як рулет. Після - кладемо в духовку запікатися при 150 градусній температурі близько 10 хвилин.

Ми сподіваємося, що наші рецепти припадуть вам до душі! 

Попередні статті
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0017:00
  • Вівторок
    09:0017:00
  • Середа
    09:0017:00
  • Четвер
    09:0017:00
  • Пʼятниця
    09:0017:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
Анастасия, Юлия
ТМ "Народный Продукт"
+380671119076
Анастасия
+380503593839
Юлия
УкраїнаДніпропетровська областьДніпро