Кошик
254 відгуки
Сертифікована компанія Prom.ua

Шановні клієнти! У зв'язку з святом Днем захисника України 13.10-15.10 у компанії вихідні. Дякуємо за розуміння.

+380671119076
+380503593839
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Декілька рецептів італійського десерту панна-котта

Декілька рецептів італійського десерту панна-котта

Декілька рецептів італійського десерту панна-котта

Панна-котта вважається фактично найпопулярнішим італійським десертом, для якого характерна надзвичайно ніжна текстура і простота в приготуванні. Вона готується не більше 15 хвилин. Близькі та родичі будуть просто в захваті від такого десерту.

Назва "панна-котта" вактично перекладається як "варені вершки". Так і є, до цього зводиться вся рецептура панна-котти. Але нам то відомо, що немає меж людській фантазії, так що різновидів рецептів цього десерту є дуже багато. Давайте розглянемо їх більш детально.

Класичний варіант десерту

Щоб смачно приготувати класичну панна-котту на 4 персони нам знадобиться наступне:

Молоко 2% - 200 мл.

Жирні вершки - 200 мл.

Ванілін - 25 г.

Желатин - 2,5 листки.

Желатин потрібно залити водою і почекати поки він розбухне.

Закип'ятити вершки з цукром і молоком, продовжувати варити на невеликому вогні.

Додати желатин в вершки та розмішати, поки він повністю не розчиниться. Трохи охолодити.

Далі десерт потрібно розподілити по 4 ємностях і залишити в холодильній камері як мінімум на 2 години. От і все!

Карамельна панна-котта зі спеціями

Що ж нове можна привнести в панна-котту, щоб урізноманітнити цей десерт. Як би це дивно не звучало, але мова йде про спеції!

Крім складових для класичного рецепту потрібно буде взяти:

Цукор - 100 г.

Молоко або вершки 60 мл.

Мелений імбир - щіпка.

Кориця - щіпка.

Дрібно нарізана нуга - 30 г.

Цукор потрібно поставити на маленький вогонь, залити його водою і закип'ятити. Коли суміш закарамелізується, її потрібно зняти з вогню, додати вершки і добре перемішати.

Знову довести до кипіння, додати спеції і залишити остигати. Перед цим потрібно зробити класичну охолоджену панна-котту, покрити її карамеллю, і по центру прикрасити нугою.

Панна-котта з соусом з ківі

В якому б вигляді не були вершки, вони будуть відмінно поєднуватися зі солодкуватими соусами і фруктовими салатами. Прекрасним варіантом стане соус з ківі.

Якщо ви вже приготували панна-котту, і вона просто охолоджується в холодильній камері, тоді буде потрібно просто нарізати кубиками 5 ківі, і збити їх з 40 грамами цукрової пудри за допомогою міксера.

Полити панна-котту цим соусом і прикрасити невеликими скибочками ківі.

Панна-котта з кави

Кава з вершками і без того відома, як смачний напій. А якщо змішати його з найніжнішої панна-коттою, смак десерту вийде просто відмінним.

Для приготування базового десерту потрібно буде взяти лише 3 чайні ложки меленої кави і заварити її у невеликій кількості води. Додати її в киплячі вершки, після - розподілити по невеликих ємностях.

Коли десерт охолоне в холодильній камері, прикрасити його коричневим цукром або шоколадною стружкою.

Панна-котта з додаванням зеленого чаю

Цей десерт відрізняється від інших, перш за все, своїм насиченим зеленуватим відтінком, який робить його ще більш ннезвичайним. Щоб приготувати такий різновид десерту, потрібно буде взяти:

Всі інгредієнти, які є складовими класичної панна-коти

Пудра матчу - 2 ч.л.

Малина в сиропі - 40 мл.

Спочатку потрібно розчинити чай в вершках до однорідної консистенції. Після - панна-кота готується згідно класичного рецепту.

Можна прикрасити десерт ягодами малини в сиропі.

Кожен варіант панна-котти має свій своєрідний смак. І це далеко не всі рецепти італійського десерту. Експериментуйте з добавками і соусами, щоб привнести в десерт фірмову родзинку.

Попередні статті
  • Що таке суперфуд?
    Що таке суперфуд?
    Поняття "суперфуд" в багатьох досі асоціюється з їжею, яку вживають космонавти. Або з блюдами молекулярної кухні, які мають футуристичний вигляд.  Насправді суперфуд – це назва рослинних продуктів, які насичені багатьма корисними речовинами.
    Повна версія статті
  • Що таке мікрогрін?
    Що таке мікрогрін?
    Нещодавно ми розповідали наскільки корисно щодня споживати в їжу пророщене насіння. Крім нього, зараз актуально включати в свій денний раціон різну зелень - кінзу, рукколу, шпинат. Але також існує ще одна варіація «зеленого меню» це Мікрогрін
    Повна версія статті
  • 5 домашніх соусів для свіжих салатів
    5 домашніх соусів для свіжих салатів
    Кожен з існуючих салатів є особливим, але у всіх салатів є щось спільне - це заправка. Сьогодні ми розглянемо 5 кращих салатних заправок.
    Повна версія статті
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0017:00
  • Вівторок
    09:0017:00
  • Середа
    09:0017:00
  • Четвер
    09:0017:00
  • Пʼятниця
    09:0017:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
Анастасия, Юлия
ТМ "Народный Продукт"
+380671119076
Анастасия
+380503593839
Юлия
УкраїнаДніпропетровська областьДніпро