Кошик
198 відгуків
Сертифікована компанія Prom.ua
+380
67
111-90-76
+380
50
359-38-39
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Як заморожувати ягоди

Як заморожувати ягоди

Як заморожувати ягоди

Окрім приготування різних ягідних варень та "закатувань" у банки, є ще один відмінний спосіб консервації продуктів, – замороження. Проте не всі заморожують продукти правильно. Щоб всі вітаміни свіжих продуктів залишилися і в розмороженому стані, потрібно знати, як правильно морозити ягоди на зиму.

Підготовчий процес

Є можливість заморожувати ягоди не тільки в сухому вигляді, але й змішувати їх з сиропом. Плоди можна зберігати при будь-якому температурному режимі протягом року. Перед тим, як заморозити ягоди, необхідно ретельно їх промити та просушити.

Найкращим варіантом буде заморозити їх пошарово, посипаючи кожен ряд цукром.

Яка ємність ідеально підходить для заморожування?

Ми рекомендуємо користуватися спеціальними контейнерами з щільно закритою кришкою. Вони мають бути герметичними і не пропускати запах. Окрім того, зверніть увагу на розмір ємності, аби туди все помістилось. 

Всередині ємності повинно залишитись якомога менше повітря, тому що воно перешкоджає охолодженню ягід. Краще одразу купити декілька ємностей. Невелика кількість ягід швидше охолодиться, її можна буде довше зберігати.

Що можна сказати стосовно обладнання?

Якщо ви хочете зберігати продукти якомога довше, треба пам’ятати про те, що температурний режим заморозки повинен становити від 18 до 23 градусів Цельсію. Заморожувати потрібно в морозильнику, який буде запрограмований на оптимальну температуру. Збереження таких ягід можливе близько 3-х місяців.

Орієнтуватися стосовно температурного режиму морозилки можна, дивлячись на зірочки, що знаходяться на дверцятах камери, а саме:

* — -6°C (при такій температурі продукти будуть зберігатися близько 1-2-х тижнів).

** —  -12°C, (в даному випадку зберігання ягід продовжиться до 4-6 тижнів).

*** — -18°C, (зберігання можливе до 12 місяців).

Попередні статті
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0017:00
  • Вівторок
    09:0017:00
  • Середа
    09:0017:00
  • Четвер
    09:0017:00
  • Пʼятниця
    09:0017:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
Евгения, Юлия
ТМ "Народный Продукт"
+38067111-90-76
Евгения
+38050359-38-39
Юлия
УкраїнаДніпропетровська областьДніпро