Кошик
675 відгуків
Надійний продавець Prom.ua
+380503593839
+380671119076
+380664030418
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Холодний торт для спекотного  літа

Холодний торт для спекотного  літа

Якщо ви полюбляєте желе – однозначно треба ознайомитись з приведеними нижче рецептами смачнючих холодних тортів для спекотного літа.

Торт «Желейка» зі сметаною

Компоненти:

  • Жирна сметана – 420 мл,

  • Желе різних смаків - 3 упаковки,

  • Цукор - 1 чашка,

  • Швидкорозчинний желатин – 23 гр,

  • Ванілін,

  • Холодне молоко - 220 мл.

Спосіб приготування:

Зробіть кольорове желе згідно інструкції на упаковці, після – згідно написаного. Взагалі, аби приготувати желе, треба просто висипати вміст пакету в теплу або холодну воду і перемішати до повного розчинення. Ставити в морозильну камеру желе не потрібно, інакше воно буде зіпсовано. Поставте ємність в холодильник до застигання, потім вийміть з форми желе та розріжте на однакові кубики.

Далі підігрійте молоко на невеликому вогні і обережно висипте до нього желатин. Потім треба викласти в блендер цукор зі сметаною та ванілін. Збийте, додайте желатин, та ще декілька разів перемішайте.  

Кубики желе перекладіть в глибоку ємність, додайте сметанний крем та поставте в холодильник. Зачекайте доки десерт застигне. 

Десерт з желе з консервованими персиками

Для приготування цього желе, беремо:

  • Желе (малина, полуниця) – по 1 упаковці,

  • Сметана – 480 мл.,

  • Пісочне печиво – 100 гр.,

  • Желатин – 10 гр.,

  • Персики – 190 гр.,

  • Ванілін,

  • Цукор – 100 гр.

Спосіб приготування:

Висипте два желе в окремі ємності, залийте водою, розмішайте до однорідності та приберіть в холодильну камеру.

Коли желе застигне, витягніть його з форм та подрібніть на кубики.

По готовності приступайте до інших інгредієнтів: желатин замочіть у воді, через 10 хвилин поставте його на тихий вогонь і трішки підігрійте.

Регулярно помішуйте суміш доки вона повністю не розчиниться. Потім зніміть з плити і відставте остигати. З персиків злийте сік, а самі плоди поріжте на кубики. Печиво розламайте на шматочки.

Візьміть  глибоку миску, в якій перемішайте за допомогую блендера або міксера цукор, сметану та ванілін,. При процесі перемішування поступово додайте охолоджений желатин.  Коли у вас вийде однорідна маса, додайте туди печиво та фрукти, потім желе та розмішайте.

Отриману суміш  викладіть в застелену поліетиленом посудину та приберіть охолоджуватись на 4-5 годин аби десерт схопився.

Після цього желе можна сміливо пропонувати гостям. Аби витягнути десерт з ємності, покладіть її в гарячу воду приблизно на 30 секунд, прикрийте плоскою тарілкою та швиденько переверніть.

От і все, торт готовий!

 

Інші статті
Графік роботи
  • Понеділок
    10:0020:00
  • Вівторок
    10:0020:00
  • Середа
    10:0020:00
  • Четвер
    10:0020:00
  • Пʼятниця
    10:0020:00
  • Субота
    10:0020:00
  • Неділя
    10:0020:00
Контакти
ТМ "Народний Продукт"
+380503593839
+380671119076
+380664030418
Вайбер
УкраїнаДніпропетровська областьДніпро