Кошик
198 відгуків
Сертифікована компанія Prom.ua
+380
67
111-90-76
+380
50
359-38-39
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Холодний торт для спекотного  літа

Холодний торт для спекотного  літа

Холодний торт для спекотного  літа

Якщо ви полюбляєте желе – однозначно треба ознайомитись з приведеними нижче рецептами смачнючих холодних тортів для спекотного літа.

Торт «Желейка» зі сметаною

Компоненти:

  • Жирна сметана – 420 мл,

  • Желе різних смаків - 3 упаковки,

  • Цукор - 1 чашка,

  • Швидкорозчинний желатин – 23 гр,

  • Ванілін,

  • Холодне молоко - 220 мл.

Спосіб приготування:

Зробіть кольорове желе згідно інструкції на упаковці, після – згідно написаного. Взагалі, аби приготувати желе, треба просто висипати вміст пакету в теплу або холодну воду і перемішати до повного розчинення. Ставити в морозильну камеру желе не потрібно, інакше воно буде зіпсовано. Поставте ємність в холодильник до застигання, потім вийміть з форми желе та розріжте на однакові кубики.

Далі підігрійте молоко на невеликому вогні і обережно висипте до нього желатин. Потім треба викласти в блендер цукор зі сметаною та ванілін. Збийте, додайте желатин, та ще декілька разів перемішайте.  

Кубики желе перекладіть в глибоку ємність, додайте сметанний крем та поставте в холодильник. Зачекайте доки десерт застигне. 

Десерт з желе з консервованими персиками

Для приготування цього желе, беремо:

  • Желе (малина, полуниця) – по 1 упаковці,

  • Сметана – 480 мл.,

  • Пісочне печиво – 100 гр.,

  • Желатин – 10 гр.,

  • Персики – 190 гр.,

  • Ванілін,

  • Цукор – 100 гр.

Спосіб приготування:

Висипте два желе в окремі ємності, залийте водою, розмішайте до однорідності та приберіть в холодильну камеру.

Коли желе застигне, витягніть його з форм та подрібніть на кубики.

По готовності приступайте до інших інгредієнтів: желатин замочіть у воді, через 10 хвилин поставте його на тихий вогонь і трішки підігрійте.

Регулярно помішуйте суміш доки вона повністю не розчиниться. Потім зніміть з плити і відставте остигати. З персиків злийте сік, а самі плоди поріжте на кубики. Печиво розламайте на шматочки.

Візьміть  глибоку миску, в якій перемішайте за допомогую блендера або міксера цукор, сметану та ванілін,. При процесі перемішування поступово додайте охолоджений желатин.  Коли у вас вийде однорідна маса, додайте туди печиво та фрукти, потім желе та розмішайте.

Отриману суміш  викладіть в застелену поліетиленом посудину та приберіть охолоджуватись на 4-5 годин аби десерт схопився.

Після цього желе можна сміливо пропонувати гостям. Аби витягнути десерт з ємності, покладіть її в гарячу воду приблизно на 30 секунд, прикрийте плоскою тарілкою та швиденько переверніть.

От і все, торт готовий!

 

Попередні статті
  • Корисні замінники цукру
    Корисні замінники цукру
    Всі, хто полюбляє цукор, але хоче піклуватись про своє здоров’я, мають знати, чим можна замінити цей продукт. Сьогодні ми розповімо про натуральні підсолоджувачі, які будуть корисними, якщо вживати їх які в обмеженій кількості.
    Повна версія статті
  • Як заморожувати ягоди
    Як заморожувати ягоди
    Окрім приготування різних ягідних варень та "закатувань" у банки, є ще один відмінний спосіб консервації продуктів – замороження. Проте не всі заморожують продукти правильно. Ми розповімо як правильно заморожувати ягоди, аби вони зберегли усю...
    Повна версія статті
  • 5 рецептів страв, які можна приготувати у мікрохвильовці за 5 хвилин
    5 рецептів страв, які можна приготувати у мікрохвильовці за 5 хвилин
    Ви й досі переконані, що мікрохвильовка здатна тільки на те, щоб розігрівати страви?  Ми пропонуємо почати користуватися мікрохвильовкою для приготування страв, адже для цього потрібно буде витратити буквально декілька хвилин. Що ж, ось рецепти
    Повна версія статті
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0017:00
  • Вівторок
    09:0017:00
  • Середа
    09:0017:00
  • Четвер
    09:0017:00
  • Пʼятниця
    09:0017:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
Евгения, Юлия
ТМ "Народный Продукт"
+38067111-90-76
Евгения
+38050359-38-39
Юлия
УкраїнаДніпропетровська областьДніпро