Кошик
270 отзыва
Відправка замовлень 2-3дні, дякуємо за розуміння!
+380671119076
+380503593839
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Салати з кавуном

Салати з кавуном
Кавун вважається неофіційним символом останнього літнього місяця. Але навіть це не стає на заваді тому, що кавун всі вважають дуже смачним та корисним. Сьогодні ми ознайомимося з рецептами літніх салатів, що складу яких входить кавун.

Салат  огірків та кавуна

Аби приготувати 2 порції, потрібно взяти:

  • Зелений салат – 50 г.

  • 2 огірка.
  • М’якоть кавуна – 250 г.

  • Базилік.

  • Кедрові горішки – 1 ст. л.

Кавун нарізаємо кубиками, огірок соломкою. Салат і базилік миємо та обсушуємо. Всі продукти кладемо у миску. Кедрові горішки жаримо протягом 5 хвилин на сухій сковорідці та додаємо до салату. Заправляємо все йогуртом без добавок.

Червоний салат з малиною і кавуном

Задля 6 порцій беремо:

  • Малину – 300 г.

  • Кавун – 700 г.

  • Ванільне морозиво – 500 г.

  • Малиновий лікер – 4 ст. л.

  • Коричневий цукор – 2 ст. л.

  • Фісташки.

Ріжемо кавун кубиками. Малину заливаємо лікером і залишаємо на 30 хвилин; посипаємо цукром і чекаємо ще стільки ж часу.

Морозиво розмішуємо з малиною і кавуном. Додаємо подрібнені фісташки. Страва подається доки не розтануло морозиво.

Салат з рукколою і редисом із додаванням кавуна

Нам знадобляться:

  • Каперси – 1 ст. л.

  • Тертий імбир – 1 ч. л.

  • Листя м’яти.

  • Арахіс – 2 ст. л.

  • Коріандр – 2 ст. л.

  • Лайм – 1 шт.

  • Оливкова олія – 1 ст. л.

  • Половина кавуна.

  • Руккола – ½ склянки.

  • Редис – 1 шт.

  • Листя салату.  

Беремо лимон, знімаємо з нього цедру та віджимаємо сік. Кавун розрізаємо на 6 десятисантиметрових кружечків 3-хсантиметрової висоти.

Для приготування пікантної заправки змішуємо оливкову олію з імбирем та соком лайма.

Кавун солимо і поливаємо заправкою. Поверх посипаємо коріандром і м’ятою. Тонко нарізаємо редис, додаємо до нього трохи м’яти та коріандр, рукколу і арахіс. Частково поливаємо заправкою.

Аби правильно подати салат на сервіровочну тарілку, кладемо шматочок кавуна, трохи трав, накриваємо ще одним шматком кавуна.

Аби прикрасити салат, використовуємо каперси.

Салат з кавуна, ожини і дині

Аби подати на стіл цей фруктовий салат, беремо:

  • М’якоть кавуна і дині – 3 склянки.

  • Свіжа ожина – 5 ст. л.

  • Сік лайму – 2 ст. л.

  • Листочки м’яти (аби прикрасити салат).

Використовуючи ложку для морозива, робимо кульки з дині і кавуна. Перемішуємо всі компоненти з соком лайму. Салат повинен 2-3 години настоятися в холодильній камері. Для цього його слід пересипати в контейнер з кришкою .Перед тим, як подати на стіл – прикрасити м’ятою.

Салат з горіхами і кавуном в глазурі

Аби приготувати такий салат, потрібно буде трошки зусиль та часу, але результат буде просто приголомшливий.

Отже, для приготування цієї страви потрібно взяти:

  • Чищені волоські горіхи – склянка.

  • Цукор – ¼ склянки.

  • Соєвий соус – 1 ч. л.

  • Листя салату.

  • Апельсин очищений – 2 шт.

  • Виноград – 2 склянки.

  • Полуниця – 2 склянки.

  • М’якоть кавуна – 4 склянки.

  • Блакитний сир – склянка.

Заправка:

  • Бальзамічний оцет – 250 г.

  • Цукор – ½ склянки.

  • Розмарин.

Беремо волоські горіхи та декілька хвилин обсмажуємо їх на сковорідці. Після цього додаємо до них соєвий соус та цукор, все ретельно перемішуємо. Горіхи розмішуємо доти, доки цукор остаточно не розтопиться. Аби приготувати заправку, розігріваємо оцет, додаючи до нього цукор.

Суміш доводимо до кипіння, додаємо гілочку розмарину і кип’ятимо на невеликому вогні приблизно 5 хвилин. Салат поливаємо соусом (який повинен спочатку охолонути. Ягоди та фрукти викладаємо на зелене листя, поливаємо заправкою. Поверх викладаємо шматочки порізаного блакитного сиру та волоські горіхи.

Встигніть посмакувати літо!

Попередні статті
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0017:00
  • Вівторок
    09:0017:00
  • Середа
    09:0017:00
  • Четвер
    09:0017:00
  • Пʼятниця
    09:0017:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
Анастасия, Юлия
ТМ "Народный Продукт"
+380671119076
Анастасия
+380503593839
Юлия
УкраїнаДніпропетровська областьДніпро