Кошик
565 відгуків
Надійний продавець Prom.ua
+380503593839
+380671119076
+380664030418
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Оригінальні рецепти страв з грибами

Оригінальні рецепти страв з грибами

Велика кількість грибів, які поступово з'являються в українських лісах, дозволяє придумувати все більше нових оригінальних рецептів. В осінній період даний продукт можна додавати практично до всіх улюблених страв.

Ми підібрали кілька легких, але в той же час нестандартних рецептів страв з додаванням грибів.

М'ясо з додаванням червоного вина і грибів

Щоб його приготувати потрібно буде взяти:

кілька стебел селери;

цибулю, нарізану скибочками;

 склянку червоного вина

половини склянки кураги, нарізаною шматками;

 лавровий лист;

орегано;

 2 ложки олії оливкової;

 1,5 кг яловичини, порізаної на шматочки

50 г борошна;

500 мл бульйону з яловичини;

10 штук шампіньйонів.

Приготування займе приблизно дві години, а інгредієнти розраховані на 6 порцій. Для початку потрібно змішати цибулину, селеру, курагу, вино, лавровий лист і орегано. Цю суміш залишити на півгодини. Духовку розігріти до 170 ° С. У велику гусятницю налити олію і там же її підігріти. М'ясо потрібно занурити в борошно, приправити сіллю і спеціями.

Суміш вина та овочів протушкувати на невеликому вогні готувати приблизно 3-4 хвилини. Лук і селеру повинні бути м'якими. Додати м'ясо. Масу готувати протягом 2-3 хвилин. Після цього долити бульйон. Суміш потрібно довести до кипіння. Гусятницю зняти з вогню і перемістити в духовку. Там вона повинна знаходиться на протязі години. За 20 хвилин до готовності додати гриби і залишити все в духовці.

Веллінгтон з грибів

Щоб його приготувати, потрібно взяти:

50 мл оливкової олії;

3-4 штуки грибів;

цибулю-порей;

кілька листків шпинату;

петрушку подрібнену;

зубок часнику;

листкове тісто (приблизно 4 листа);

камамбер нарізаний;

збите яйце;

соус з журавлини.

Приготування займе півтори години, а страва розрахована на 5-6 персон. В першу чергу потрібно включити і розігріти духовку до 210 градусів. Деко треба змастити і накрити спеціальним папером. Половину зазначеної кількості масла потрібно розігріти на сковорідці. Потім обсмажити нарізані гриби протягом 4-5 хвилин. Далі потрібно обсмажити цибулю-порей. Сюди додати петрушку, часник і шпинат. Смажити на протязі хвилини. Зайвий сік потрібно злити.

З листкового тіста потрібно вирізати невеликі кола, діаметр яких повинен становити 10-12 см. Їх розкласти на деко. Зверху потрібно розкласти суміш зі шпинатом. На суміш покласти гриби і сир. Щоб отримати більш насичений смак, камамбер можна замінити сиром з цвіллю. Далі потрібно вирізати коло з тіста діаметром 15 см. Воно призначене для покриття начинки.

Після цього, необхідно закрити края і закрутити завитки, використовуючи вилку. Кишеньки потрібно змастити яйцем. На верху можна зробити надрізи. Випікати потрібно протягом 35-40 хвилин. Ви можете подавати страву з додаванням журавлинного соусу.

Суп з додаванням яловичини, перловки і грибів

Даний суп ви можете готувати також з курячим м'ясом і телятиною. Однак м'ясо повинно бути відокремлене від кістки.

Щоб приготувати страву, необхідно взяти:

оливкову олію;

яловичину, порізану кубиками (приблизно 1 кг);

200 г грибів;

селеру (4 стебла);

цибулю (2 шт.);

моркву;

3 зубчики часнику;

білі гриби (2 штуки);

бульйон із яловичини;

воду (1 літр);

половину склянки перловки;

чебрець;

лист лавровий;

зелень, хліб.

Приготування займає приблизно дві години, а страва розрахована на 6 порцій. Масло потрібно розігріти у великій металевій посудині. При цьому вогонь повинен бути максимальним. М'ясо потрібно обсмажити протягом 4-5 хвилин. Потім піддати обсмажуванню гриби, до яких додати овочі. Все це тримати на плиті протягом 4-5 хвилин.

Яловичину разом з бульйоном перемістити в каструлю. Сюди ж додати чебрець, крупу і лавровий лист. Суміш довести до кипіння. Після цього вогонь потрібно зменшити і накрити кришкою. У такому вигляді готувати ще протягом півтори години. За кілька хвилин до готовності приправити і посипати зеленню. Подавати з хлібом.

Паста з додаванням грибів

Італійці вважаєють цю страву досить ситною. Щоб її приготувати потрібно взяти:

  • тісто у вигляді нарізаних листів для пасти;

  • 50 г вершкового масла;

  • 50 г оливкової олії;

  • суміш грибів (приблизно 500 г);

  • часник (кілька зубчиків);

  • пармезан тертий;

  • листя шавлії;

  • чебрець.

Приготування цієї страви займає приблизно 25-30 хвилин, вистачить на 4-5 порцій. Листя пасти потрібно розірвати на великі частини. Далі необхідно їх відварити протягом 3-4 хвилин. Воду злити, зберігши третю частину кружки. Сюди потрібно додати розмарин і часник. В цей час, потрібно підігріти масло вершкове разом з оливковою олією на сковорідці.

У цю суміш перекласти гриби і спеції. Все обсмажити протягом 3-4 хвилин. При цьому періодично помішувати. Додати сіль і перець за смаком. Потім необхідно викласти на сковороду пасту. Сюди додати також шавлію і воду від варіння. Готову страву подавати з пармезаном.

Омлет по-китайськи зі шпинатом і грибами

Щоб його приготувати, вам потрібно взяти:

злегка збиті яйця (7 штук);

250 г порізаних грибів;

часник;

кілька листів шпинату;

курячий бульйон (50 мл);

соєвий соус.

Приготування займає приблизно 35 хвилин, а страва розрахована на 3-4 порції. У сковороді потрібно розігріти олію. Далі необхідно влити сюди яйця і смажити їх на протязі 2 хвилин. Краї омлету обов'язково потрібно відсувати. Це потрібно для того, щоб сира рідина витікала і теж смажилася. Потім потрібно згорнути краю омлету на середину і перекласти його на тарілку.

Шпинат обсмажити протягом 10 секунд та зняти з плити. Після цього, потрібно зменшити вогонь і приготувати на сковороді часник і гриби. Для цього вистачить і 3 хвилин. Потім сюди додати шпинат і через хвилину долити бульйон. Серверувати осмлет за бажанням.

Попередні статті
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0020:00
  • Вівторок
    09:0020:00
  • Середа
    09:0020:00
  • Четвер
    09:0020:00
  • Пʼятниця
    09:0020:00
  • Субота
    10:0020:00
  • Неділя
    10:0020:00
Контакти
ТМ "Народний Продукт"
+380503593839
+380671119076
+380664030418
Вайбер
УкраїнаДніпропетровська областьДніпро