Кошик
270 отзыва
Відправка замовлень 2-3дні, дякуємо за розуміння!
+380671119076
+380503593839
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Декілька рецептів домашніх бургерів

Декілька рецептів домашніх бургерів

Зараз складно знайти людину, яка б не пробувала цей винахід американської кулінарії. На мою думку, серед безлічі швидких перекусів, цей виявився найсмачнішим. Забігаючи час від часу в кафе і смакуючи свіжу хрустку булочку з соковитою котлетою, я часто замислювалася про те, що добре було б навчиться робити подібну страву вдома. Надихнувшись цією думкою і перечитавши безліч рецептів, я виділила для себе декілька та сьогодні хочу поділитися з вами.
Black Burger
Це особливий вид бургерів приваблює своїм незвичайним зовнішнім виглядом (булочки мають чорний колір). Існує кілька варіантів приготування тіста з чорним барвником, і всі вони доступні для приготування в домашніх умовах. Як на мене, то найдорожчим варіантом фарби є чорнило каракатиці, що володіє специфічним морським запахом. Однак я вирішила використовувати менш екзотичний варіант - харчові барвники. Найбільш простими і доступними є таблетки звичайного активованого вугілля, які можна знайти в будь-якій
аптеці.
Для приготування цієї страви візьміть:
• борошно (приблизно 300 г);
• дріжджі (4 г);
• кілька таблеток вугілля;
• воду (120 мл);
• гриби (8-9 штук);
• томати (3 штуки);
• кілька листків салату;
• цибулю ріпчасту (за смаком);
• смужки бекону;
• сир порційний (в залежності від кількості бургерів);
• сіль, цукор.
Тепер переходимо до процесу приготування.
Спочатку розводимо у воді дріжджі. Важливий нюанс: вода повинна бути теплою. Сюди ж додаємо цукор і трохи солі. Ми залишаємо рідину на кілька хвилин. Далі до попередніх інгредієнтів додаємо одну третю частину борошна і замішуємо тісто. Вугілля подрібнюємо і додаємо до нього воду (чайна ложка). Після перемішування вливаємо це все в тісто. Борошно засипаємо поступово, після чого ще раз вимішуємо тісто. Готову масу накриваємо серветкою або рушником і даємо настоятися 25-30 хвилин. По закінченню зазначеного часу, обминаємо тісто і залишаємо ще на годину. З готової маси формуємо невеликі булочки і переміщаємо їх в духовку, розігріту до температури 190 градусів. Час випікання - 20 хвилин. Всі овочі ріжемо на шматочки, а гриби обсмажуємо і переміщаємо в блендер. У готових булочках робимо надріз і викладаємо всю начинку по черзі: листи сиру, кільця цибулі, майонез, салатне листя, гриби і смужки
бекону.
Бургер для вегетаріанців
Коли до мене приходять гості, то я намагаюся вдовольнити смаки усіх. Тож, знаючи що моя подруга вегетаріанка, я запаслась і таким рецептом. Час від часу готую і для себе такі бургери. Виходить смачно.

Для приготування знадобиться
• булочки (цільнозернові);
• баклажан (2 шт.);
• сухарі для панірування;
• яйця (5 шт.);
• сир;
• борошно;
• помідори (кілька штук);
• цибуля;
• родзинки.

• йогурт.
 Ізюм промиваємо і замочуємо в гарячій воді. Нарізані баклажани запікаємо в духовці, після чого їх подрібнюємо і змішуємо з горішками. З цієї маси формуємо котлетки і обмочуємо в клярі. Смажимо 5 хвилин, щоб з'явилася рум'яна кірочка. Готуємо соус на основі йогурту: додаємо сіль, перець та улюблені спеції та перемішуємо. Булочки розрізаємо, змащуємо соусом і викладаємо овочі, котлети, сир, родзинки.
Бургер з локшиною
Дуже незвичний рецепт. Але раджу спробувати.

Для цього потрібно:
• приблизно 150 г локшини;
• 150 г фаршу курячого;
• цибуля;
• салатні листя;
• яйця;
• огірки (краще брати солені);
• сир;
• цибуля (фіолетова);
• майонезний соус.

Готувати такий бургер нескладно. Відварюємо локшину, додаємо яйця і переміщаємо цю масу в спеціальне формувальне кільце. У цій формі обсмажуємо масу на сковорідці. Фарш змішуємо з подрібненою цибулею. Сюди ж додаємо перець і сіль, формуємо котлетки і відправляємо на обжарку. Корж з локшини змащуємо майонезним соусом, зверху викладаємо салатні листя, котлету, огірки і обсмажене яйце. Все це накриваємо ще одним коржем з локшини.
Бургегри дуже зручно брати в дорогу у якості перексу, бо ця страва вміщає у собі повноцінний прийом їжі: в ній є м'ясо, свіжі овочі та хліб. Якщо ви хочете перекусити домашніми бургерами де-інде, закріпіть усі шари, проткнувши булочку з начинкою шпажкою або зубочисткою, та покладіть бургер у підходящий контейнер.

Смачного!  

Попередні статті
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0017:00
  • Вівторок
    09:0017:00
  • Середа
    09:0017:00
  • Четвер
    09:0017:00
  • Пʼятниця
    09:0017:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
Анастасия, Юлия
ТМ "Народный Продукт"
+380671119076
Анастасия
+380503593839
Юлия
УкраїнаДніпропетровська областьДніпро