Кошик
270 отзыва
Відправка замовлень 2-3дні, дякуємо за розуміння!
+380671119076
+380503593839
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Що таке кероб?

Що таке кероб?
Якщо ви не можете уявити своє життя без плиточки шоколаду, або без напоїв на його основі, тоді вам обов'язково потрібно спробувати кероб. Якщо порівнювати його з класичними ласощами з шоколаду, то він абсолютно нешкідливий і гіпоалергенний. Крім цього, в керобі міститься велика кількість корисних речовин, а смак при цьому нічим не відрізняється від традиційних ласощів.
На вигляд дана речовина являє собою коричневий порошок. Проводять його з висушених стручків рожкового дерева. Що стосується смакових якостей керобу, то вони нічим не відрізняються від суміші какао і цукру.
Якими корисними властивостями володіє кероб?
Для тих, хто веде здоровий спосіб життя та віддає перевагу корисним солодощам, цей продукт повинен стати незамінним і обов'язковим елементом раціону. Адже це відмінна альтернатива солодощів з магазину і цукрового піску. Завдяки своєму солодкому смаку, деякі використовують його в якості замінника цукру. Кероб можна вживати навіть тим, хто страждає від цукрового діабету. Іншою не менш важливою якістю продукту є його гіпоалергенність, яка дозволяє використовувати його в їжу вагітним і дітям. 
Плюс до всього, в продукті міститься велика кількість вітамінів, а також необхідних для організму мікроелементів. Завдяки  ним, кероб знижує рівень холестерину, а при регулярному вживанні навіть допомагає «очищати» судини. Кероб ідеально підійде людям з високим тиском. У ньому відсутні особливі речовини (фенілетиламін і фромамін), які стимулюють спазм всіх судин і провокують головний біль. Однак задоволення від чашки з застосуванням даного порошку, ви отримаєте не менше, ніж від натуральної кави. При цьому зможете зберегти своє здоров'я і отримати задоволення одночасно. До того ж кероб - це низькокалорійний продукт.
Як правильно застосовувати кероб?
Даний порошок продається в сирому і обсмаженому вигляді. Найбільш підходящим варіантом є перший. А все тому, що без обробки насіння зберігає всі корисні речовини, які під час смаження губляться. Якщо провести термічну обробку, то цінність продукту знижується, але смак при цьому стає більш насиченим.
Протипоказань для вживання цей продукт практично немає, хіба що індивідуальна непереносимість. Однак, такий ефект зустрічається
досить рідко. Даний продукт ідеально поєднується практично з усіма продуктами харчування. А якщо ви хочете отримати максимальну кількість поживних елементів, то не варто змішувати кероб з молочними продуктами.
З плодів дерева можна зварити сироп. Він повинен вийти темно-коричневого кольору і густої текстури. На вигляд кероб схожий на рідкий шоколад. Такий продукт можна використовувати в якості поливки для різних страв: сирників, млинців та інших десертів. Якщо порівнювати кероб з медом, то на відміну від нього кероб не піддається впливу високої температури.
Використання порошку можна розглянути на прикладі рецепта напою. Для його приготування потрібно підготувати:
• тваринне молоко (але можна взяти воду або рослинне молоко);
• кероб (приблизно дві чайні ложки);
• трохи кориці.
Приготувати подібний напій нескладно. Потрібно просіяти порошок в окрему ємність. Частину молока або води нагріти до температури 40 градусів і додати рідину в ємність з керобом. Добре перемішати. Молоко або воду, що залишилась треба поставити на вогонь. Після того, як рідина нагріється, в каструлю потрібно додати розведений порошок. Суміш слід довести до кипіння, періодично помішуючи.
Смачного!
Попередні статті
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0017:00
  • Вівторок
    09:0017:00
  • Середа
    09:0017:00
  • Четвер
    09:0017:00
  • Пʼятниця
    09:0017:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
Анастасия, Юлия
ТМ "Народный Продукт"
+380671119076
Анастасия
+380503593839
Юлия
УкраїнаДніпропетровська областьДніпро