Кошик
270 отзыва
Відправка замовлень 2-3дні, дякуємо за розуміння!
+380671119076
+380503593839
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Що приготувати зі шпинату?

Що приготувати зі шпинату?

Шпинатом називають особливий овоч, який являє собою трав'янисту рослину. Завдяки своїм корисним властивостям він набув великої популярності серед кулінарів по всьому світу. Крім цього, шпинат ще й низькокалорійний, тому ідеально підходить для прихильників правильного харчування і тих, хто займається різними видами спорту. Готувати його зовсім нескладно. Ось кілька простих рецептів, які допоможуть вам оцінити не тільки корисні, але і смакові якості шпинату.
Суп-пюре з додаванням шпинату і сметани
Щоб приготувати дану страву, потрібно підготувати наступні компоненти:
• подрібнений шпинат - приблизно шість склянок;
• картопля середнього розміру - дві штуки;
• зелена цибуля - кілька гілочок;
• одну четверту склянки борошна
• бульйон з курячого м'яса - півлітра;
• приправа карі;
• лимонний сік - приблизно одна чайна ложка;
• сметана - на ваш розсуд;
• оливкова олія - ​​приблизно 3-4 столових ложки.
Тепер перейдемо безпосередньо до приготування. Картоплини потрібно очистити і занурити в воду. Варити їх слід на середньому вогні. Після того, як овочі зваряться рідину злити. Далі треба подрібнити гілочки зеленої цибулі і обсмажити їх на сковороді. Через кілька хвилин слід додати картоплини і листя шпинату. Все це протушкувати і перемолоти за допомогою блендера.
Далі необхідно приготувати спеціальний соус на основі приправи і борошна. Для цього знадобиться сковорода і оливкова олія. Інгредієнти посмажити на розігрітій сковороді і додати до них бульйон. Ця суміш повинна трохи прокипіти. Після цього, потрібно додати сік лимона і готове пюре. Готову страву можна заправити сметаною.
Запіканка з картоплею і листям шпинату
Для приготування страви потрібно взяти:
• картоплини невеликого розміру - близько десяти - дванадцяти штук;
• вершкове масло;
• листя замороженого шпинату - чотириста грамів;
• сметана - пару ложок;
• зелена цибуля - кілька пір'їн;
• сир чеддер - стакан;
• перець і сіль.
Приготування слід починати з розморожування листя шпинату. Картоплини нарізати на ваш розсуд, а цибулю потрібно подрібнити. Картоплю зварити в воді з додаванням солі, далі злити воду. До картоплі додати листя шпинату, сметану, трохи вершкового масла і перемішати. Потім в цю масу засипати тертий сир і цибулю і знову перемішати. Додати спеції. Підготувати спеціальну форму і змастити її маслом. Готову суміш викласти в ємність і запікати в духовці п'ятнадцять - двадцять п'ять хвилин.

Млинці з додаванням сиру, грибів і шпинату
Щоб їх приготувати знадобиться:
• вівсяне борошно - половина кружки;
• бринза - приблизно тридцять грам;
• сир - сто грам;
• білок яєчний - дві штуки;
• подрібнені печериці - половина чашки;
• шпинат - одна кружка;
• часник - зубок;
• підсмажений бекон - дві смужки;
• сіль, перець - на ваш розсуд;
•масло рослинне.
Спочатку потрібно перемішати в блендері борошно, кисломолочний сир і білки. Якщо є необхідність можна додати воду (готове тісто в результаті має бути рідким). Сюди додати часник (попередньо подрібнений), сіль і перець. На розігрітій сковороді обсмажити гриби, до них же засипати листя шпинату і все це протушкувати. Бринзу слід нарізати у формі кубиків, а смужки бекону - подрібнити.
Після цього потрібно посмажити млинчики. На розігріту сковороду влити тісто (приблизно одну-дві ложки). Обсмажити з двох сторін. І так робити поки не закінчиться тісто. На кожен млинець викласти начинку: шпинат з грибами, зверху шматочки бекону і бринзу. Загортати можна конвертиком або в формі рулетів. Зберігати можна в будь-якому харчовому контейнері в холодильнику.
Смузі з листям шпинату
Перший варіант
Необхідно взяти:
• шпинатне листя - одна кружка;
• банан - одна штука
• морква - одна штука (краще великого розміру);
• йогурт турецький - приблизно пів стаканчика;
• мед і кубики льоду - на ваш розсуд.
Варіант другий
• свіже або морожене шпинатне листя - 1 \ 2 кружки;
• авокадо - половина;
• банан - одна штука;
• мед і лід - за бажанням;
• нежирне молоко - приблизно 1 кружка.
Готувати таку страву просто - потрібно перекласти зазначені продукти в блендер і гарненько подрібнити. 

Приємного апетиту та міцного здоров'я!

Попередні статті
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0017:00
  • Вівторок
    09:0017:00
  • Середа
    09:0017:00
  • Четвер
    09:0017:00
  • Пʼятниця
    09:0017:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
Анастасия, Юлия
ТМ "Народный Продукт"
+380671119076
Анастасия
+380503593839
Юлия
УкраїнаДніпропетровська областьДніпро