Кошик
433 відгуків
Надійний продавець Prom.ua
+380503593839
+380671119076
+380664030418
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Соуси до спагетті

Соуси до спагетті

Я люблю готувати страви з макаронних виробів. Все тому, що до них можна приготувати безліч різних соусів, які роблять зі страви справжній шедевр. Використовуючи один з таких соусів, можна кожного разу отримувати нову страву. У цій статті поділюся з вами  рецептами кращих з них, які мені довелося готувати.
Соус на основі сметани з додаванням грибів і фаршу
Для його приготування я використовую
• печериці - двісті грам;
• фарш (яловичий або телячий) - двісті грам;
• сметана - двісті мілілітрів;
• цибуля - одна штука;
• часник - чотири зубчики;
• сіль і перець;
• твердий сир - сто грам;
• спеції - за смаком.
Для початку я обсмажую зубчики часнику, цибулину, шматочки грибів і фарш. Коли фарш змінив свій колір, я перемішую його і додаю сіль. Через кілька хвилин додаю трохи сметани, дрібку перцю і зелень. Доводжу все це до кипіння і знімаю з вогню. Сюди додаю макаронні  вироби і викладаю на велику тарілку. Зверху посипаю сиром, натертим на крупну тертку.
Соус з додаванням копченої ковбаси
Для приготування соусу я використовую такі інгредієнти:
• салямі або інший вид копченої ковбаси - приблизно сто грам;
• оливкова олія - ​​одна ложка;
• оливки без кісточок - сто грам;
• томатний соус - приблизно сто п'ятдесят мілілітрів;
• зелень і приправи.
Копченості я ріжу у вигляді соломки і додаю їх у томатний соус. Сюди ж додаю попередньо подрібнені маслини, олію оливкову і порізані гілочки зелені. Все це я перемішую ретельно і заливаю в готові макарони.

Підлива на основі гарбуза
Цей оригінальний соус я роблю з таких інгредієнтів:
• гарбуз - приблизно півкілограма;
• цибуля - одна штука;
• болгарський перець - дві штуки;
•вершкове масло;
• тертий пармезан - чотири ложки;
• вершки - сто мілілітрів;
• перець мелений.
Гарбуз очищаю від насіння і шкірки і нарізаю маленькими шматочками. Перець ріжу в формі соломки. Цибулину подрібнюю і обсмажую на вершковому маслі. Сюди ж через кілька хвилин додаю шматочки болгарського перцю.  Далі перекладаю гарбуз і накриваю кришкою сковороду. Тушу цю суміш протягом півгодини. Коли гарбуз став мэяким, доливаю вершки і посипаю пармезаном. Обов'язково солю і посипаю перцем. Готовий соус вливаю в зварені макарони і перемішую.
 Соус з грибами
Для такого соусу потрібно:
• печериці або відварені лісові гриби - двісті грам;
• оливкова олія - ​​одна ложка;
• часник - три зубки;
• цибуля - одна штука;
• зелень;
• томатний соус - сто п'ятдесят грам.
На розігріту сковороду викладаю порізані цибулю і зубчики часнику. Далі через кілька хвилин додаю шматочки грибів. Все це тушу до готовності. Після цього додаю томатний соус і зелень. В кінці посипаю приправами і перцем.
Підлива з додаванням морепродуктів
Для "заморського" соусу я використовую:
• цибулина - одна штука;
• оливкова олія - ​​дві ложки;
• болгарський перець - одна штука;
• морепродукти - чотириста грамів;
• зубки часнику -три штуки;
• лимон - половину;
• приправи і перець;
• базилік і петрушку.

Цибулю я нарізаю дрібно і трохи обсмажую на оливковій олії. Сюди ж додаю шматочки часнику і соломкою нарізаний перець. Всі овочі обсмажую до м'якості. Після цього додаю морепродукти і приправи. Потім вичавлюю сік з лимона і тушу на протязі десяти хвилин.
«Карбонара»
Для приготування беру:
• бекон - сто грам;
• оливкова олія - ​​дві ложки;
• часник - один зубок;
• яйця - чотири штуки;
• жирні вершки - сто п'ятдесят грам;
• тертий пармезан - сто грам;
• зелень, сіль і перець.
На розігрітій сковороді обсмажую шматочки бекону. Готовий бекон відставляю в сторону. Далі обсмажую подрібнений часник. У окремій ємності перемішую яйця і вершки, до них же додаю перець і сіль. Цю рідину виливаю на сковородудо часнику і додаю сюди бекон. Зверху все це посипаю тертим пармезаном. Готовим соусом поливаю зварені макаронні
вироби.

Сподіваюся, мої рецепти прийдуться Вам до смаку. 

Попередні статті
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0017:00
  • Вівторок
    09:0017:00
  • Середа
    09:0017:00
  • Четвер
    09:0017:00
  • Пʼятниця
    09:0017:00
  • Субота
    10:0020:00
  • Неділя
    10:0020:00
Контакти
ТМ "Народний Продукт"
+380503593839
+380671119076
+380664030418
Вайбер
УкраїнаДніпропетровська областьДніпро