Кошик
501 відгук
Надійний продавець Prom.ua
+380503593839
+380671119076
+380664030418
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Рецепти солоних пирогів

Рецепти солоних пирогів

Яке ж все-таки чудове блюдо - пиріг. Дуже люблю готувати їх з різними начинками, часто роблю солоні пироги. Адже для того, щоб бути ситим вистачає навіть одного шматочка такого пирога. У даній статті я підготувала для вас кілька рецептів пирогів які не тільки смачні, але і корисні.
Пиріг з додаванням камамберу і помідорів чері
Таке блюдо готувати нескладно, а вигляд у нього вишуканий і апетитний. Зазвичай я додаю в нього ще й гілочки петрушки і зубки часнику, які створюють приємний смаковий акцент. Крім цього черрі надають пирогу солодкий присмак і кислинку. Під час приготування цієї страви я іноді експериментую і додаю різні види сиру і бринзи. Порада :Якщо брати бринзу, то її потрібно зовсім небагато.
Отже, для приготування пирога я використовую:
• листкове тісто - приблизно половину порції;
• крупно порізаний камамбер - один кружок;
• черрі помідори - приблизно сто п'ятдесят грам;
• олію рослинну - дві ложки;
• шинку - сто грам;
• яйця - дві штуки;
• часник - зубок;
• напівтвердий сир - сто грам;
• молоко - сто п'ятдесят мілілітрів;
• сіль і зелень.
Для початку я розігріваю духовку приблизно до ста вісімдесяти градусів. Тісто охолоджую, розкочую досить тонким шаром і викладаю його в спеціальну форму. Її розмір повинен відповідати приблизно двадцяти сантиметрам. Дно я проколюю за допомогою вилки. Потім накриваю пергаментним папером тісто і наповнюю форму керамічними кульками, горохом або квасолею. Це необхідно, щоб корж пропікся рівномірно . Далі форму переміщаю в духову шафу на п'ятнадцять хвилин.
Шинку трохи обсмажую на сковороді з додаванням рослинної олії. Після цього готую окрему ємність, в якій збиваю яйця, а потім сюди ж додаю сіль, часник і молоко. З духовки дістаю основу під пиріг і на ній рівномірно розподіляю черрі і кубики шинки. Далі розставляю шматочки сиру між помідорами і поливаю попередньої сумішшю з яєць і молока. Все зверху посипаю сиром твердих сортів. Заготовку пирога  перекладаю в розігріту духову шафу приблизно на півгодини. Верхня частина повинна стати рум'яною, рідка маса трохи підпеченою. Готову страву посипаю зеленню і залишаю на кілька хвилин.
Пиріг з додаванням бекону і мідій
Такий пиріг, на мою думку, є ідеальним поєднанням морепродуктів і копченого м'яса. В результаті виходить цікава гамма, яка припаде до смаку навіть тим, хто байдуже ставиться до морепродуктів. Всі продукти, які використовуються, роблять страву не тільки смачною, але і ситною. Щоб подавати пиріг свіжим навіть через деякий час, я використовую маленький секрет: після приготування страву я повністю остуджую, перекладаю у герметичну ємність і ставлю в холодильник. Перед подачею виймаю пиріг , перекладаю в холодну духову шафу і включаю температуру приблизно на сто вісімдесят градусів. Печу протягом п'ятнадцяти хвилин.
Для пирога беру такі інгредієнти:
• листкове тісто для пирога - половину;

• масло рослинне - 2 ложки;
• мідії (очищені) - приблизно двісті грам;
• бекон копчений - сто п'ятдесят грам;
• напівтвердий сир - сто п'ятдесят грам;
• яйця - дві штуки;
• часник - один зубок;
• молоко - сто мілілітрів;
• вершки - сто мілілітрів;
• зелень і сіль.
Духовку розігріваю до позначки сто вісімдесят градусів. Охолоджену порцію тіста розкочую і викладаю в форму. Розмір форми приблизно двадцять п'ять сантиметрів. Проколюю тісто виделкою, накриваю спеціальним папером і викладаю всередину кульки, горох і квасолю. Це допоможе  випікти рівний корж.  Далі ставлю в духовку на п'ятнадцять хвилин.
Для начинки підсмажую бекон і додаю до нього морепродукти. В окремій мисці збиваю сіль, часник і додаю до них яйця і трохи вершків. На готову основу рівномірно викладаю начинку і поливаю готовим соусом. Все це присипають цибулею і сиром. Відправляю готовий виріб в духовку. Час для запікання - 30-40 хвилин.
Смачного!

Попередні статті
  • Соуси до спагетті
    Соуси до спагетті
    Я люблю готувати страви з макаронних виробів. Все тому, що до них можна приготувати безліч різних соусів, які роблять зі страви справжній шедевр. Використовуючи один з таких соусів, можна кожного разу отримувати нову страву.
    Повна версія статті
  • Що приготувати зі шпинату?
    Що приготувати зі шпинату?
    Ось кілька простих рецептів, які допоможуть вам оцінити не тільки корисні, але і смакові якості шпинату.
    Повна версія статті
  • Що таке кероб?
    Що таке кероб?
    Якщо ви не можете уявити своє життя без плиточки шоколаду, або без напоїв на його основі, тоді вам обов'язково потрібно спробувати кероб.
    Повна версія статті
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0020:00
  • Вівторок
    09:0020:00
  • Середа
    09:0020:00
  • Четвер
    09:0020:00
  • Пʼятниця
    09:0020:00
  • Субота
    10:0020:00
  • Неділя
    10:0020:00
Контакти
ТМ "Народний Продукт"
+380503593839
+380671119076
+380664030418
Вайбер
УкраїнаДніпропетровська областьДніпро