Кошик
679 відгуків
Надійний продавець Prom.ua
+380503593839
+380671119076
+380664030418
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Рецепти печінкового паштету.

Рецепти печінкового паштету.

Паштет — досить популярна закуска. Я люблю цю страву за простоту приготування і ніжний смак. Існує багато різновидів паштету, але мій фаворит — печінковий паштет. Печінка містить в собі незамінні амінокислоти, вітаміни та мікроелементи. Отже це тільки апетитна, але і корисна закуска. До того ж паштет - це єдиний спосіб нагодувати печінкою моїю малечу, яка категорично відмовляються її їсти шматочками.
Хочу поділитися з вами декількома корисними порадами та моїми улюбленими рецептами печінкового паштету.
Секрети приготування фантастичної закуски
Головне в паштеті — це правильне співвідношення продуктів і його консистенція. Але є ще декілька фішок, які зроблять страву просто ідеальною.
1. Обирайте гладку пружну печінку, без будь-яких неприємних запахів.
2. Перед приготуванням опустіть печінку на хвилину в гарячу воду. Це зробить її м'якшою і дозволить швидко позбавитися плівки.
3. Щоб прибрати природню гіркуватість продукту — вимочуйте в молоці протягом години. Для курячої печінки цей етап не обов'язковий.
4. Обсмажуйте і тушкуйте печінку тільки на вершковому маслі.
5. На початку готування посипте печінку цукром, і лише в кінці присолите.
6. Збивайте паштет блендером, а не прокручуйте через м'ясорубку. Так він вийде більш ніжним і повітряним.
7. Зі спецій використовуйте мускатний горіх, чорний і червоний перець, імбир і коріандр.
8. Додайте ложку алкоголю (біле столове вино, ром або бренді) для особливої ​​пікантності.
Перед подачею паштет слід охолодити. Шикарно доповнить cтраву брусничний соус або желе з цибулі.
Рецепти смачного домашнього паштету
Класичний паштет зі свинячої печінки
• 300 г моркви;
• 300 г цибулі;
• 300 г сала;
• 1 кг печінки;
• 200 г вершкового масла.
Наріжте сало тонкими скибочками та обсмажуйте протягом 5-7 хвилин. Подрібніть цибулю і моркву, додайте овочі в сало і тушкуйте 15 хвилин. Після цього відправте в сковорідку нарізану печінку і готуйте до м'якості. Перекладіть вміст сковороди в чашу блендера, додайте нарізане кубиками вершкове масло і збийте до однорідної консистенції.

Паштет з яловичої печінки із зеленню
• 100 мл курячого бульйону;
• 400 г печінки;
• 2 ст.л. вершкового масла;
• 200 г моркви;
• 100 г цибулі;
• маленький пучок зелені.
Наріжте моркву і цибулю. Обсмажте на вершковому маслі разом зі шматочками печінки. Вилийте в сковорідку бульйон і тушкуйте до м'якості печінки. Збийте за допомогою блендера і додайте рубану зелень.
Вершковий паштет з яловичої печінки
• 500 мл вершків;
• 500 г печінки;
• 250 г цибулі;
• 250 г моркви;
• 2 ст.л. оливкової олії.
Натріть моркву і подрібніть цибулю. Обсмажуйте до золотистого кольору. Додайте печінку, залийте вершками й залиште тушкуватися до готовності. Посоліть і поперчіть. Збийте блендером і полийте оливковою олією.
Швидкий паштет з курячої печінки
• 200 г моркви;
• 200 г цибулі;
• 200 г вершкового масла;
• 500 г печінки;
• лавровий лист, запашний перець.
Наріжте цибулю і натріть моркву на тертці. Обсмажте, додайте спеції та рубану печінку. Тушкуйте до готовності й збийте разом з вершковим маслом.
Пряний паштет з курячої печінки
• 1 ст.л. бренді;
• 500 г печінки;
• 150 г вершкового масла;
• чебрець, мелений перець, зубчик часнику.
Наріжте печінку невеликими шматками, додайте спеції та часник, обсмажуйте до м'якості. В кінці додайте бренді й виваріть алкоголь. Перекладіть в чашу блендера, додайте олію і збийте на високій швидкості.
Зберігати паштет потрібно в герметичній ємності в холодильнику не більше 3-х днів. Хоча з великою ймовірністю від нього нічого не залишиться в перший же день. Смачного!

Інші статті
Графік роботи
  • Понеділок
    10:0020:00
  • Вівторок
    10:0020:00
  • Середа
    10:0020:00
  • Четвер
    10:0020:00
  • Пʼятниця
    10:0020:00
  • Субота
    10:0020:00
  • Неділя
    10:0020:00
Контакти
Екатерина
ТМ "Народний Продукт"
+380503593839
+380671119076
+380664030418
Отдел продаж
+380660807886
Менеджер по персоналу
УкраїнаДніпропетровська областьДніпро