Кошик
495 відгуків
Надійний продавець Prom.ua
+380503593839
+380671119076
+380664030418
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Рецепти сорбета

Рецепти сорбета

Літо впевнено завойовує свої позиції. Не знаю як вам, але мені в спеку зазвичай хочеться легкої їжі, що освіжає. Пропоную разом пофантазувати на тему ідеального літнього десерту. Як щодо сорбета?
Цей десерт — повітряний зернистий крем із фруктових крижинок. Він дуже простий у приготуванні, головне — наявність блендера і морозильної камери. Варто відзначити, що таке морозиво не містить глютен, рослинні або тваринні жири. Якщо замінити класичну основу з цукрового сиропу на мед — можна не побоюватися зайвих сантиметрів на талії.
Декілька секретів приготування сорбета

1. Принцип приготування максимально доступний: заморозити, збити, перемішати. Порядок дій може змінюватися.
2. Якщо в рецепті вказано лід — заморозьте мінеральну воду.
3. Додайте до фруктової основи трохи рідини — води, соку, вина або шампанського.
4. Щоб уникнути розшарування і стабілізувати структуру, можна додати збитий яєчний білок.
Безсумнівний плюс цього десерту в можливості експериментувати з різними смаковими поєднаннями. Я поділюся своїми улюбленими рецептами сорбета. А ви можете під'єднати фантазію, міняти основу і шукати свій ідеальний смак.

Рецепти освіжаючих ласощів
Сорбет з ківі
500 г ківі;
60 мл меду;
60 мл соку лайма.
Ківі почистьте і розріжте на невеликі шматки. Покладіть їх на пару годин в морозилку. Заморожені шматочки ківі збийте блендером з медом і соком. Подавайте відразу. Можна посипати морозиво цедрою лайма.
Сорбет з ананаса
1 кг ананаса;
200 г банана;
20 мл меду.
Очистіть фрукти від шкірки та наріжте їх шматочками. Перекладіть в чашу блендера, додайте мед і збийте до однорідної консистенції.
Перелийте фруктову масу в контейнер і відправте в морозильну камеру. Через годину вміст контейнера слід ретельно перемішати та ще 3-4 години тримати в морозилці.
Сорбет з чорниці
600 г чорниці;
100 мл меду;
20 мл лимонного соку.
Перекладіть чорницю в глибоку миску, залийте медом і соком лимона. Збийте блендером і поставте застигати в морозильну камеру. Для отримання ідеальної консистенції сорбет потрібно збивати кожну годину (виходить приблизно 3-4 рази).
Сорбет з авокадо
500 г авокадо;
150 мл меду;
70 мл соку лимона;
20 г лимонної цедри;
щіпка ваніліну;
дрібка солі.
Почистіть авокадо і видаліть кісточку. Наріжте його на великі шматочки та перекладіть в чашу блендера. Додайте лимонний сік і збийте до отримання однорідної маси. Перекладіть до отриманої кашки всі інші інгредієнти й ретельно збийте. Морозиво перекладіть в герметичний контейнер і поставте в морозилку на пару годин.
А тепер декілька пікантних рецептів для дорослих.
Полуничний сорбет з джином
200 г полуниці;
100 г цукру;
100 мл води;
60 мл соку лайма;
20 мл джина.
Полуницю помийте, видаліть плодоніжки та перекладіть в глибоку миску. Додайте в миску воду і збийте за допомогою блендера. Влийте лаймовий сік і джин, засипте все цукром і ще раз збийте. Поставте в морозилку і кожні півгодини помішуйте. За бажанням перед заморожуванням можна процідити фруктову масу через сито, щоб позбутися від кісточок. Сорбет буде повністю готовий протягом 2-3 годин.
Вишневий сорбет з вином
400 г вишні без кісточок;
100 мл меду;
200 мл білого напівсухого;
40 мл соку лимона;
гілочка м'яти.
Змішайте мед з вином і лимонним соком. Вишню збийте блендером з гілочкою м'яти. Додайте вино з медом і ще раз ретельно збийте.
Перелийте вишневу масу в герметичний контейнер і поставте в морозильну камеру на 1,5 години. Кожні півгодини помішуйте вміст контейнера.
Не бійтеся додавати десерту родзинку. Це може бути базилік, м'ята, кориця або ванільна есенція. Я впевнена, що ви знайдете рецепт сорбета, який стане вашим улюбленим. Бажаю приємного апетиту і сонячного настрою!

Попередні статті
  • Рецепти печінкового паштету.
    Рецепти печінкового паштету.
    Паштет — досить популярна закуска. Я люблю цю страву за простоту приготування і ніжний смак. До того ж паштет - це єдиний спосіб нагодувати печінкою моїю малечу, яка категорично відмовляються її їсти шматочками.
    Повна версія статті
  • Як обрати якісні яйця?
    Як обрати якісні яйця?
    У мене в холодильнику завжди є мінімум десяток курячих яєць. Я додаю їх в різні страви або ж просто відварю..Декілька разів мені траплялося купувати несвіжі яйця. Щоб уберегти вас від придбання неякісного продукту, я поділюся кількома лайфхаками
    Повна версія статті
  • Маринади до шашлику
    Маринади до шашлику
    Травневі свята традиційно асоціюються з шашликами. Смажене на вогні м'ясо — як окремий вид мистецтва: соковите, ніжне і тане в роті. І якщо процес смаження — суто чоловіче заняття, то ось з маринадом я на «ти». Ділюся з вами своєю підбіркою...
    Повна версія статті
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0020:00
  • Вівторок
    09:0020:00
  • Середа
    09:0020:00
  • Четвер
    09:0020:00
  • Пʼятниця
    09:0020:00
  • Субота
    10:0020:00
  • Неділя
    10:0020:00
Контакти
ТМ "Народний Продукт"
+380503593839
+380671119076
+380664030418
Вайбер
УкраїнаДніпропетровська областьДніпро