Кошик
527 відгуків
Надійний продавець Prom.ua
+380503593839
+380671119076
+380664030418
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Рецепти седвічів-гриль

Рецепти седвічів-гриль

Смачніше за сендвіч може бути тільки сендвіч, приготований на грилі. Просто, смачно і без проблем — ідеальне рішення для пікніка. Але ніхто не забороняє нам насолоджуватися цією чудовою стравою вдома.
Гарячі сендвічі — моя паличка-виручалочка в разі раптових гостей. Духовка і пательня справляються зі своїм завданням не гірше спеціального гриля. Тримайте порцію апетитних рецептів, які можна приготувати як на природі, так і в домашніх умовах. Кількість інгредієнтів розрахована в середньому на 4 порції.
Сендвічі з сиров'яленим беконом
- хліб для тостів - 200 г;
- помідор - 200 г;
- моцарела - 160 г;
- сиров'ялений бекон - 80 г;
- гірчиця - 80 г;
- томатний соус - 80 г.
Одну скибочку хліба намажте гірчицею, а другу — томатним соусом. На один зі шматків викладіть натертий сир, пару скибок помідора і бекону. Посипте зверху ще сиром і накрийте другим шматком хліба. Відправте на гриль або обсмажте на сковородці з двох сторін.
Сендвічі з яловичиною
- яловичина (лопатка або стегно) - 1 кг;
- хліб для тостів - 200 г;
- листя салату - 200 г;
- червона цибуля - 100 г;
- рікотта - 160 г;
- цукор - 100 г;
- імбир - 100 г;
- кінза - 50 г;
- часник - 30 г;
- зерна кунжуту - 10 г;
- соєвий соус - 300 мл;
- кунжутна олія- 30 мл.
Змішайте у великій ємності соєвий соус, олію, імбир і цукор. Додайте пропущений через прес часник. Наріжте м'ясо смужками та маринуйте декілька годин. Обсмажте до готовності.
Намажте одну хлібну скибочку рікоттою. Посипте зверху рубаною кінзою і кунжутом. Покладіть кілька шматків яловичини, пару кілець цибулі та лист салату. Накрийте другою скибкою хліба. Обсмажуйте з двох сторін на пательні або відправте на гриль.
Сендвічі з індичкою
- запечена індичка - 500 г;
- пармезан - 200 г;
- хліб для тостів - 200 г;

- помідор - 200 г;
- базилік - 50 г;
- томатний соус - 40 г;
- майонез - 40 г.
Один шматок хліба намажте томатним соусом. Другий — майонезом. На нього викладіть кілька кілець помідора і посипте рубаним базиліком. Зверху покладіть тонкі шматки індички та шматочок сиру. Накрийте другим шматком хліба й обсмажте.
Пікантні італійські сендвічі
- чіабата - 500 г;
- гостра салямі - 400 г;
- моцарела - 400 г;
- шинка - 150 г;
- оливкова паста - 150 г;
- консервований болгарський перець - 100 г;
- бальзамічний оцет - 80 мл;
- оливкова олія - ​​80 мл.
Розріжте чіабату вертикально навпіл. Нижню частину густо намажте пастою з оливок. Зверху збризніть оцтом і олією. Викладіть тонкі слайси салямі, перцю, сиру і шинки. Накрийте другою частиною булки та відправте на пательню або на гриль. Розріжте готові сендвічі на порційні шматки.
Сендвічі зі шпинатом і фетою
- житній хліб - 200 г;
- листя шпинату - 100 г;
- червона цибуля - 100 г;
- фета - 80 г;
- пармезан - 50 г;
- зелень кропу - 10 г;
- часник - 10 г;
- оливкова олія - ​​40 мл.
Наріжте цибулю з часником і обсмажуйте їх декілька хвилин на оливковій олії. Додайте листя шпинату і тушкуйте до м'якості. Додайте фету і кріп. Отриману суміш викладіть на скибочку хліба, накрийте шматками пармезану і другою скибкою. Обсмажуйте з обох сторін по 3-4 хвилини.
Сендвічі з яблуком і брі
- сир брі - 300 г;
- вершкове масло - 250 г;
- зелене яблуко - 200 г;
- хліб для тостів - 200 г;
- рукколла - 150 г;
- цибуля - 50 г;
- оливкова олія - ​​20 мл.
Оливкову олію розігрійте на пательні. Обсмажте цибулю до золотистого кольору. Кожну скибочку хліба намажте вершковим маслом. На одну скибку викладіть брі, рукколлу, яблуко і цибулю. Накрийте другою та обсмажуйте, поки сир не розплавиться.
Сендвічі можна давати дітям як перекус в школу, або ж брати з собою як обід на роботу. Покладіть їх в герметичний контейнер і додайте на гарнір трохи свіжих овочів. Смачного!

Попередні статті
  • Домашні соуси до шашлику
    Домашні соуси до шашлику
    Як не крути, але м'ясо на багатті робить відпочинок куди більш приємним і смачним. Прийти до смакової ідилії шашлику допоможе грамотно підібраний соус. Він повинен мати помірний смак та аромат щоб підкреслити усі принади смаженого м'яса.
    Повна версія статті
  • Рецепти домашнього зефіру.
    Рецепти домашнього зефіру.
    Всі ми в душі ще ті ласуни. Хтось більше, хтось менше. Зізнатися чесно, мені дуже важко відмовити собі в солодощах. Тому я вирішила вибирати більш корисну і менш калорійну альтернативу магазинним смаколикам. Сьогодні я поділюся секретами...
    Повна версія статті
  • Що ми знаємо про клітковину - в чому її користь?
    Що ми знаємо про клітковину - в чому її користь?
    Кожен з нас неодноразово чув згадки про клітковину та її користь. Але що таке, і з чим його їдять, знають далеко не всі. Нумо розбиратися з цим разом.
    Повна версія статті
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0020:00
  • Вівторок
    09:0020:00
  • Середа
    09:0020:00
  • Четвер
    09:0020:00
  • Пʼятниця
    09:0020:00
  • Субота
    10:0020:00
  • Неділя
    10:0020:00
Контакти
ТМ "Народний Продукт"
+380503593839
+380671119076
+380664030418
Вайбер
УкраїнаДніпропетровська областьДніпро