Кошик
841 відгук
+380 (50) 359-38-39
+380 (67) 111-90-76
+380 (66) 403-04-18

3 смачних рецепту соусу до шашликів

3 смачних рецепту соусу до шашликів

 

Літній сезон – чудова пора для пікніків. Яка ж поїздка на природу без шашликів? Смаки можуть відрізнятися. Одним більше подобається свинина або баранина, іншим – курка. Але м'ясо з багаття люблять всі.  

Шашлик можна зробити ще більш смачним, якщо правильно підібрати соус. Пропонуємо три рецепти соусів до шашлику, які точно не залишать вас байдужими.

 

Винний соус

Цей соус чудово підійде до баранині. Він володіє насиченим пікантним смаком. Для приготування соусу необхідно:

0,3 л солодкого червоного вина;

0,2 л натурального гранатового соку;

кілька часточок часнику;

кілька гілочок свіжого базиліка;

чайна ложка солі;

чайна ложка цукру;

3 г крохмалю;

мелений перець.

 

Змішайте сік з вином. Для цього, до речі, зручно використовувати невеликі миски. Приблизно 100 мл вина потрібно залишити для розведення крохмалю. У винну суміш видавіть часник і додайте дрібно нарізаний базилік, а також сіль, цукор і перець. Перекладіть з миски в каструлю і поставте на маленький вогонь, доведіть до кипіння. Накрийте кришкою і варіть близько 20 хвилин. Після цього додайте суміш вина і крохмалю, перемішайте і чекайте загустіння. Подавайте охолодженим.

 

Сметанний соус

Цей ніжний соус чудово поєднується з куркою і рибою. Він володіє кремовою текстурою і тонким ароматом. Для його приготування знадобиться:

1 склянку м'ясного бульйону;

300 грам жирної сметани;

2 столових ложки вершкового масла;

1 столова ложка борошна;

пучок кропу і петрушки;

сіль, мелений перець.

 

На розігрітій сковороді розтопіть масло і обсмажте в ньому борошно до золотистого кольору. Це займе кілька хвилин. Додайте склянку бульйону і доведіть отриману суміш до густої консистенції. Додайте сіль, перець, зелень і сметану, тушкуйте протягом 2-3 хвилин. Подавайте холодним.

 

Ягідний соус 

Чудово доповнює свинину і телятину. Він у міру гострий, і володіє приголомшливим ароматом. Для приготування цього пікантного соусу потрібні наступні інгредієнти:

0,3 кг брусниці;

0,3 кг смородини;

30 грам цукру;

10 грам тертого імбиру.

 

Ягоди слід пюрировать за допомогою блендера. Можна брати як свіжі, так і заморожені. Далі перекладіть ягідне пюре в невелику каструлю, додайте цукор і доведіть до кипіння. Додайте імбир, варіть ще пару хвилин і вимкніть. Остудіть і подавайте до м'яса. Можна прикрасити соус свіжими ягодами.

 

Щоб взяти будь соус з собою на природу, зручно використовувати круглі ємності "Мій обід":

вони повністю герметичні, тому можете не переживати про те, що соус розтечеться;

вони не додають і не вбирають запахи;

вони є в різних розмірах (від 200 мл до 1 л), що дозволяє взяти соус для пікніка на маленьку і велику компанію.

 

Приємного апетиту і гарного відпочинку на природі!

Інші статті
  • Рецепти пасок
    Рецепти пасок
    Хіба можна уявити собі Великдень без яскравих фарбованих яєць і солодких пасок? З давніх-давен у кожної господині свій рецепт святкової паски, який оберігала і передавала тільки наступним поколінням. Але в часи інтернету фамільні рецепти відійшли в минуле, і зараз потрібно тільки вибрати найсмачніші і простий рецепт паски.
    Повна версія статті
  • Як обрати безпечні пластикові ємності?
    Як обрати безпечні пластикові ємності?
    Пластик ставши є невід'ємною частиною нашого життя. Продуктові контейнери, упаковка для побутової хімії, дитячі іграшки, одяг, компакт-диски, зубні щітки ... Якщо вам не байдуже власне здоров'я і здоров'я ваших близьких, важливо знаті, з якого самє виду пластику необхідно обирати ємності.
    Повна версія статті
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0017:00
  • Вівторок
    09:0017:00
  • Середа
    09:0017:00
  • Четвер
    09:0017:00
  • Пʼятниця
    09:0017:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
Катерина
ТМ "Народний Продукт"
+380 (50) 359-38-39
+380 (67) 111-90-76
+380 (66) 403-04-18
Відділ продажу
Дніпро, Україна

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner