Кошик
841 відгук
+380 (50) 359-38-39
+380 (67) 111-90-76
+380 (66) 403-04-18

Як приготувати ідеальне м'ясо в домашніх умовах

Як приготувати ідеальне м'ясо в домашніх умовах

Любителі соковитого, ароматного м'яска точно оцінять цю статтю. Тут зібрані основні рекомендації, які допоможуть зробити із звичайного м'яса кулінарний шедевр. Як бонус – ідеальний гарнір і сорт вина. Поїхали! :)

 

Яловичина

Свіжа яловичина має насичений червоний колір і білі прожилки жиру.

В якості маринаду до м'яса можна використовувати цибулю, оцет і прянощі, або ж кефір з мінеральною водою. Кілограм яловичини маринується не менше 2-х годин.

Стейк з яловичини, товщиною 2,5 см готується від двох до десяти хвилин (в залежності від бажаного ступеня готовності). Щоб м'ясо вийшло соковитим, слід починати обжарку зі 180 градусів, поступово знижуючи температуру до 120 градусів.

Запікається яловичина близько 1,5 годин при температурі 180-190 градусів.

Кращими спеціями для яловичини вважаються розмарин, орегано і запашний перець.

Як гарнір підійде брокколі, спаржа або відварну картоплю.

До яловичині переважно подавати насичене червоне вино – бордо або піно-нуар.

 

Свинина

Хороша свинина відрізняється ніжним рожевим кольором і рівномірної жировим прошарком.

До складу маринаду для свинини повинен входити оцет і цибулю. Також можна додати духмяний перець і лавровий лист.

Смажити свинину слід при температурі 120 градусів в середньому 35-40 хвилин (для шматки вагою близько 500 грамів).

В духовці готуватися свинина при температурі 180-190 градусів протягом півтора годин.

З спецій слід віддати перевагу мускатному горіху, чорного перцю і прованським трав.

Як гарнір можна приготувати рис або салат зі свіжих овочів. Варіант для любителів – карамелізований цибулю.

До свинини підходять сухі і напівсухі сорти червоних і білих вин. М'ясо відмінно поєднується з шардоне, к'янті, бордо і рислінгом.

 

Баранина

Потрібно вибирати пружне м'ясо світлого кольору з білим жиром.

Для маринаду слід змішати сік лимона, оливкова олія, додати цибулю, кріп і кинзу.

Обжарку баранини потрібно починати з високої температури (10 хвилин при 190 градусах), поступово знижуючи температуру до 80 градусів (смажити ще півгодини).

Запікати м'ясо краще у фользі приблизно годину при температурі 180 градусів.

Кращі спеції для баранини – м'ята, часник, барбарис і петрушка.

Гарніром може виступати овочеве соте, кабачки і відварну картоплю.

Під баранину подають виключно червоне вино. Відмінно підходять сорти мальбек або сіра.

 

Ваші помічники в процесі приготування м'ясного шедевра:

великі прямокутні пластикові бокси для зберігання продуктів та готових страв;

миски – для підготовки маринадів і гарнірів;

маленькі круглі ємності – для приготування і зберігання улюблених приправ до м'ясних страв.

 

Bon Appetit!

 

Інші статті
  • Рецепти пасок
    Рецепти пасок
    Хіба можна уявити собі Великдень без яскравих фарбованих яєць і солодких пасок? З давніх-давен у кожної господині свій рецепт святкової паски, який оберігала і передавала тільки наступним поколінням. Але в часи інтернету фамільні рецепти відійшли в минуле, і зараз потрібно тільки вибрати найсмачніші і простий рецепт паски.
    Повна версія статті
  • Як обрати безпечні пластикові ємності?
    Як обрати безпечні пластикові ємності?
    Пластик ставши є невід'ємною частиною нашого життя. Продуктові контейнери, упаковка для побутової хімії, дитячі іграшки, одяг, компакт-диски, зубні щітки ... Якщо вам не байдуже власне здоров'я і здоров'я ваших близьких, важливо знаті, з якого самє виду пластику необхідно обирати ємності.
    Повна версія статті
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0017:00
  • Вівторок
    09:0017:00
  • Середа
    09:0017:00
  • Четвер
    09:0017:00
  • Пʼятниця
    09:0017:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
Катерина
ТМ "Народний Продукт"
+380 (50) 359-38-39
+380 (67) 111-90-76
+380 (66) 403-04-18
Відділ продажу
Дніпро, Україна

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner