Кошик
841 відгук

Шановні клієнти! Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення і повідомлення, оскільки по її графіку роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (50) 359-38-39
+380 (67) 111-90-76
+380 (66) 403-04-18

Кілька рецептів ароматною сезонної випічки

Кілька рецептів ароматною сезонної випічки

Хочете порадувати близьких смачним пирогом або печивом? Це дуже просто! Тим більше, що зараз можна вдосталь використовувати всі дари осені. Випічка з гарбузом, обліпихою, грушами точно не залишить нікого байдужим.

 

Ми пропонуємо Вашій увазі кілька смачних сезонних рецептів.

 

Пряний гарбузовий тарт

Щоб приготувати десерт, вам знадобляться наступні продукти:

0,5 кг м'якоті гарбуза;

0,25 кг борошна;

4 яйця;

175 г вершкового масла;

100 мл молока;

120 мл меду;

40 мл вершків;

цукор;

кориця;

мускатний горіх;

40 г крохмалю;

20 мл оцту.

 

Спершу потрібно приготувати основу нашого тарта. Для цього змішайте яйце з борошном і більшою частиною вершкового масла. Додайте оцет, столову ложку цукру і дрібку солі. Ретельно перемішайте, замотайте в плівку і відправте на півгодини охолоджуватися в холодильнику.

 

Поки тісто охолоджується – треба зайнятися начинкою. М'якоть гарбуза наріжте кубиками і обсмажте на вершковому маслі. Додайте прянощами і молоко з медом. Залиште тушкувати на 10 хвилин, після чого збийте блендером до стану пюре. Паралельно збийте яйця з крохмалем і вершками.

 

Тісто викладіть в змащену маслом форму, роблячи досить високі бортики. Зверху влийте гарбузове пюре і збиті яйця. Відправте в добре прогріту духовку на 40 хвилин.

 

Пиріг «Дари осені»

Цей пиріг об'єднує в собі всі осінні джерела вітамінів. Для його приготування вам знадобиться:

0,6 кг борошна;

0,5 кг яблук;

0,5 кг груш;

0,3 кг меду;

0,2 кг обліпихи;

4 яйця;

400 мл молока;

0,2 кг вершкового масла;

50 г дріжджів;

50 г насіння кунжуту;

сіль, цукор;

10 г крохмалю.

 

Для початку підігрійте молоко і додайте в нього пару ложок цукру. Після цього розчиніть дріжджі в молоці. Насипте 1 столову ложку борошна і відправте опару в тепло на пару годин. Коли опара підніметься, додайте решту борошна, яйця, щіпку солі і вершкове масло. Тісто гарненько перемішайте і залиште ще на пару годин.

 

Отримане тісто розділіть навпіл. Форму змастіть маслом і викладіть в неї половину тіста. Яблука і груші наріжте кубиками і покладіть на тісто. Полийте медом, посипати ягодами обліпихи і крохмалем. Накрийте це все другою половиною тіста. Змастіть яйцем і поставте в попередньо розігріту духовку. Пиріг випікайте 40-45 хвилин при температурі 200 градусів.

 

Горіхове печиво

Це печиво досить просте у приготуванні, але при цьому воно володіє чудовим смаком і ароматом. Така випічка сподобається і дітям, і дорослим. Для приготування печива необхідно:

1,5 склянки волоських горіхів;

1,5 склянки борошна;

третину склянки білого цукру;

третину склянки тростинного цукру;

150 г вершкового масла;

яйце;

10 мл ванільного екстракту;

щіпка солі.

 

Горіхи потрібно дрібно перемолоти. Додайте до горіхів цукор і борошно. Після цього викладіть в суміш м'яке масло, одне яйце і ванільний екстракт. Перемішайте і залиште тісто на пів години охолонути в холодильнику. Розігрійте духовку до 150 градусів. З тіста сформуйте печиво і викладіть на пергамент. Запікайте 15-20 хвилин і дайте охолонути перед подачею.

 

Щоб підготувати тісто і начинку, використовуйте миски. Крім того, що в них легко готувати страви в різних обсягах, що вони призначені для використання в холодильнику і миття в посудомийній машині.

Для зберігання випічки відмінно підійдуть контейнери з ручками і судки. З ними ваші смакоту не обветрятся і не втратять свої смакові якості раніше часу.
Інші статті
  • Рецепти пасок
    Рецепти пасок
    Хіба можна уявити собі Великдень без яскравих фарбованих яєць і солодких пасок? З давніх-давен у кожної господині свій рецепт святкової паски, який оберігала і передавала тільки наступним поколінням. Але в часи інтернету фамільні рецепти відійшли в минуле, і зараз потрібно тільки вибрати найсмачніші і простий рецепт паски.
    Повна версія статті
  • Як обрати безпечні пластикові ємності?
    Як обрати безпечні пластикові ємності?
    Пластик ставши є невід'ємною частиною нашого життя. Продуктові контейнери, упаковка для побутової хімії, дитячі іграшки, одяг, компакт-диски, зубні щітки ... Якщо вам не байдуже власне здоров'я і здоров'я ваших близьких, важливо знаті, з якого самє виду пластику необхідно обирати ємності.
    Повна версія статті
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0017:00
  • Вівторок
    09:0017:00
  • Середа
    09:0017:00
  • Четвер
    09:0017:00
  • Пʼятниця
    09:0017:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
Катерина
ТМ "Народний Продукт"
+380 (50) 359-38-39
+380 (67) 111-90-76
+380 (66) 403-04-18
Відділ продажу
Дніпро, Україна

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner