Кошик
841 відгук

Шановні клієнти! Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення і повідомлення, оскільки по її графіку роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (50) 359-38-39
+380 (67) 111-90-76
+380 (66) 403-04-18

Заморожування груш на зиму

Заморожування груш на зиму

Заморожування сезонних фруктів – поширена практика. Взимку нашому організму не вистачає вітамінів, щоб продовжити фруктово-овочевий сезон максимум нам допоможе морозильна камера.

 

Сьогодні ми поговоримо про замороження груш. Груші багаті вітамінами А, В, С, К, фолієвої кислотою, каротином, а також калієм, фосфором, магнієм і залізом. У багатьох виникає закономірне питання – чи зберігаються ці корисні властивості фрукта при заморожуванні?

 

Після численних досліджень вчені дійшли висновку, що заморожені фрукти і овочі зберігають смакові якості та корисні властивості. Тому заморожувати фрукти можна і потрібно. Головне в цій справі – дотримуватися технологію. Ми зібрали кілька універсальних порад по заморожуванню груш в морозильній камері.

 

1. Перший етап – підготовчий. Слід вибрати стиглі груші середніх розмірів. Бажано щоб плоди були без пошкоджень. Їх потрібно добре промити і просушити.

2. Ви можете заморожувати груші цілком, або ж нарізати їх скибочками і кубиками. На властивості фрукта це не впливає жодним чином. Все залежить від ваших цілей. Для компотів краще порізати фрукти шматочками. Для випічки – великими шматочками.

3. Плоди готові до заморожування. Заморожувати можна в одноразових пакетах або в спеціальних контейнерах. Варто відзначити, що харчові контейнери практичніше і надійніше. До того ж, вони призначені для використання в морозильній камері. Про це свідчить спеціальне маркування на денці кожного контейнера.

4. После того, как груши выложили в тару, рекомендуем сбрызнуть их водным раствором лимонного сока. Эта процедура сохранит плоды от потемнения.

5. Если в вашем холодильнике имеется функция быстрой заморозки – положите фрукты в нужный отсек на 2 часа. Если нет – отправьте на самую верхнюю полку морозильной камеры. После заморозки груши должны храниться при температуре от -12 до -18 градусов. В таком режиме фрукты хранятся от полугода до года.

 

Ще один дуже важливий момент – розморожування. Фрукти слід розморожувати поступово, при кімнатній температурі. Також можна скористатися відповідною функцією мікрохвильовій печі. Але такий спосіб може знизити вміст вітамінів.

 

Ці кілька простих рад дозволять вам і вашим близьким насолоджуватися смачними стравами з ноткою літнього настрою.

Інші статті
  • Рецепти пасок
    Рецепти пасок
    Хіба можна уявити собі Великдень без яскравих фарбованих яєць і солодких пасок? З давніх-давен у кожної господині свій рецепт святкової паски, який оберігала і передавала тільки наступним поколінням. Але в часи інтернету фамільні рецепти відійшли в минуле, і зараз потрібно тільки вибрати найсмачніші і простий рецепт паски.
    Повна версія статті
  • Як обрати безпечні пластикові ємності?
    Як обрати безпечні пластикові ємності?
    Пластик ставши є невід'ємною частиною нашого життя. Продуктові контейнери, упаковка для побутової хімії, дитячі іграшки, одяг, компакт-диски, зубні щітки ... Якщо вам не байдуже власне здоров'я і здоров'я ваших близьких, важливо знаті, з якого самє виду пластику необхідно обирати ємності.
    Повна версія статті
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0017:00
  • Вівторок
    09:0017:00
  • Середа
    09:0017:00
  • Четвер
    09:0017:00
  • Пʼятниця
    09:0017:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
Катерина
ТМ "Народний Продукт"
+380 (50) 359-38-39
+380 (67) 111-90-76
+380 (66) 403-04-18
Відділ продажу
Дніпро, Україна

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner