Кошик
841 відгук

Шановні клієнти! Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення і повідомлення, оскільки по її графіку роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (50) 359-38-39
+380 (67) 111-90-76
+380 (66) 403-04-18

Кілька чудово смачних і зігріваючих рецептів крем-супу

Кілька чудово смачних і зігріваючих рецептів крем-супу

Холодні осінні місяці загострюють бажання наситити організм зігріває пряною їжею. Одним з класичних страв цього періоду є крем-суп. Його ніжна текстура дозволяє експериментувати з базовими компонентами і додатковими нотками. Насолодитися його ароматом можна як вдома, так і взявши його з собою на роботу в зручному контейнері.

Ми підібрали 3 рецепту крем-супу, які допоможуть зігрітися і відчути прилив бадьорості навіть у найхолодніші дні.

 

Морквяно-імбирний суп

Для приготування цього пряного крем-супу вам знадобляться наступні продукти:

  • 4 середніх морквини;

  • 0,5 кг батату (можна замінити солодкої гарбузом);

  • 1 л курячого бульйону;

  • 1 невелика цибулина;

  • 2 чайних ложки тертого імбиру;

  • 2 зубці часнику;

  • 150 р грецького йогурту;

  • зелена цибуля;

  • кмин мелений;

  • оливкова олія.

На дно глибокої каструлі влити чайну ложку оливкової олії, обсмажити до м'якості дрібно нарізаний цибулю. Додайте тертий імбир, рубаний часник і кмин. Через 2 хвилини додайте розрізаний на кубики батат або гарбуз, натерту моркву і влийте бульйон. Варити 5-7 хвилин на сильному вогні. Накрийте кришкою і готуйте ще 20 хвилин на слабкому вогні. Отриманий суп збийте блендером до однорідної консистенції. Подавайте гарячим, прикрасьте йогуртом і рубаним зеленим луком.

 

Пряний гарбузовий суп

Гарбуз – традиційний символ осені. Тому ми не змогли обійти стороною цю страву. Щоб приготувати крем-суп з гарбуза, слід взяти:

  • 0,5 л бульйону з овочів (морква, цибуля порей, солодкий перець, часник, корінь петрушки);

  • 1,5 кг солодкої гарбуза;

  • 75 г кореня імбиру;

  • 0,25 л жирних вершків;

  • 10 г куміна;

  • 20 г каррі;

  • 2 середніх цибулини;

  • 1 столова ложка вершкового масла;

  • цукор, сіль, перець;

  • насіння гарбуза.

Для начала очистите тыкву от семян, разрежьте пополам и отправьте в хорошо прогретую духовку на 45 минут. Из готовой тыквы ложкой выберите мякоть и отправьте в кастрюлю с бульоном. Туда же добавьте тертый корень имбиря и пряности. Отдельно обжарьте на сливочном масле лук, добавьте  его в кастрюлю. Суп посолите и варите в течении 25 минут на слабом огне. После этого влейте в суп сливки и добавьте столовую ложку сахара. Взбейте при помощи блендера. Украсьте тыквенными семечками.

 

Овощной суп-пюре с консервированным нутом

Щоб приготувати цей зігріваючий і поживний суп, потрібен наступний список продуктів:

  • болгарський перець (2-3 середні перчины);

  • банку консервованого нуту;

  • банку помідорів у власному соку;

  • велика червона цибулина;

  • баклажан;

  • 0,5 л бульйону з овочів (моркву, цибулю, селеру, часник, лавровий лист);

  • 50 мл оливкової олії;

  • 150 г тертого твердого сиру;

  • сіль, перець.

Овочі слід гарненько скропити оливковою олією, посолити і відправити запікатися в духовку на 40-45 хвилин. Перець і баклажан будуть більш ароматними, якщо покласти поруч з ними роздавлені зубчики часнику. Після того, як овочі дійшли до готовності, слід видалити шкірку. Овочі, нут і помідори збийте за допомогою блендера до кремового стану. З нуту попередньо злийте зайву рідину. Отриману масу перекладіть в овочевий бульйон, доведіть до кипіння. Додайте сіль і перець за смаком. Перед подачею щедро посипте тертим сиром.

 

Приємного апетиту!

Інші статті
  • Рецепти пасок
    Рецепти пасок
    Хіба можна уявити собі Великдень без яскравих фарбованих яєць і солодких пасок? З давніх-давен у кожної господині свій рецепт святкової паски, який оберігала і передавала тільки наступним поколінням. Але в часи інтернету фамільні рецепти відійшли в минуле, і зараз потрібно тільки вибрати найсмачніші і простий рецепт паски.
    Повна версія статті
  • Як обрати безпечні пластикові ємності?
    Як обрати безпечні пластикові ємності?
    Пластик ставши є невід'ємною частиною нашого життя. Продуктові контейнери, упаковка для побутової хімії, дитячі іграшки, одяг, компакт-диски, зубні щітки ... Якщо вам не байдуже власне здоров'я і здоров'я ваших близьких, важливо знаті, з якого самє виду пластику необхідно обирати ємності.
    Повна версія статті
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0017:00
  • Вівторок
    09:0017:00
  • Середа
    09:0017:00
  • Четвер
    09:0017:00
  • Пʼятниця
    09:0017:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
Катерина
ТМ "Народний Продукт"
+380 (50) 359-38-39
+380 (67) 111-90-76
+380 (66) 403-04-18
Відділ продажу
Дніпро, Україна

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner