Кошик
841 відгук

Шановні клієнти! Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення і повідомлення, оскільки по її графіку роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (50) 359-38-39
+380 (67) 111-90-76
+380 (66) 403-04-18

Як красиво подати до столу нарізку. Ідеї з фото

Як красиво подати до столу нарізку. Ідеї з фото

Напередодні новорічних свят багато господині збирають арсенал незвичайних і оригінальних рецептів подач. Велику роль відіграє нарізка, так як стає прикрасою столу. Красива подача на рівні підсвідомості робить страву більш апетитним. Навіть якщо мова йде про ковбасі, сирі або фруктах.

Основні правила нарізки

Існує кілька базових рекомендацій, які варто враховувати, роблячи нарізку будь-якого виду:

  • Для подачі використовувати плоску монотонну посуд. На великому білому блюді нарізка буде виглядати досить естетично. Але можна використовувати й інші кольори посуду. Ефектно виглядає блюдо салатного або блідо-блакитного кольору. В одній з наших статей ми детально розповідали про те, як колір посуду впливає на апетит. Ознайомитися з ним можна за посиланням.

  • Не рекомендується поєднувати на одному блюді продукти рослинної і тваринної природи. Для овочів, фруктів і м'ясних продуктів слід використовувати різний посуд.

  • Не заправляйте нарізку соусом і не посипайте приправами, так як у Ваших гостей різний смак. Краще запропонуйте гостям окремо соусницю.

  • Згідно з канонами, нарізка повинна бути у вигляді тонких слайсів.Товста нарізка дійсно втрачає свій естетичний вигляд. З цього випливає головна запорука відмінної нарізки – гострий ніж.

  • Краще дотримуватися однієї форми подання нарізки: тільки кружечки або тільки трикутники. Фігурна нарізка допустима тільки для сиру.

Ми підібрали для вас кілька оригінальних варіантів нарізки для святкового столу:

1. Сыная тарілка

Для сирної нарізки краще підібрати відразу кілька сортів сиру. Можна комбінувати тверді і ароматні сорти, сир з цвіллю і сир з травами, козячий сир і сир з горіхами.

До сирної тарілки рекомендують подавати рідкий мед і ягоди (виноград, полуниця або малина). Для пікантності можна додати кілька сортів горіха – кешью, фундук і волоський горіх.

2. М'ясне асорті

Для м'ясної тарілки можна використовувати балик, сирокопчену ковбасу, шинку, нарізану грудинку і бекон. Залежно від переваг можна додати сало і різні сорти ковбас.

Для красивої подачі можна вистелити блюдо свіжими листям салату і додати кілька яскравих акцентів (нарізаний кубиками болгарський перець, корнішони, оливки або маслини). М'ясо шинкуется тонкими слайсами. Щоб не нарізати ковбасу під бій курантів, рекомендуємо заздалегідь підготуватися: нашаткувати всі інгредієнти скласти в посуд із щільною кришкою і відправити в холодильник.Перед подачею на стіл викласти нарізку на красиве блюдо.

3. Фруктова нарізка

Такая нарезка относится к десертам. В классическом варианте это яблоки, бананы, апельсины, киви, виноград и ананас. По желанию можно добавить арбуз, дыню или экзотические фрукты. Предпочтение отдавайте фруктам разных оттенков.

Структура и сложность композиции напрямую зависит от ваших навыков. Но тут есть небольшой секрет – для того, чтобы нарезка сохраняла свежесть и аккуратный вид, ее следует побрызгать ледяной водой.

Готовую нарезку можно украсить при помощи орехов, сахарной пудры, тертого шоколада или стружки кокоса

А якщо після святкування залишилася невелика частина нарізки – її слід перекласти в судочок і поставити в холодильник. Для цих цілей чудово підійдуть герметичні судки з харчового пластику, які не дадуть продуктів втратити естетичний зовнішній вигляд.

 

Інші статті
  • Рецепти пасок
    Рецепти пасок
    Хіба можна уявити собі Великдень без яскравих фарбованих яєць і солодких пасок? З давніх-давен у кожної господині свій рецепт святкової паски, який оберігала і передавала тільки наступним поколінням. Але в часи інтернету фамільні рецепти відійшли в минуле, і зараз потрібно тільки вибрати найсмачніші і простий рецепт паски.
    Повна версія статті
  • Як обрати безпечні пластикові ємності?
    Як обрати безпечні пластикові ємності?
    Пластик ставши є невід'ємною частиною нашого життя. Продуктові контейнери, упаковка для побутової хімії, дитячі іграшки, одяг, компакт-диски, зубні щітки ... Якщо вам не байдуже власне здоров'я і здоров'я ваших близьких, важливо знаті, з якого самє виду пластику необхідно обирати ємності.
    Повна версія статті
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0017:00
  • Вівторок
    09:0017:00
  • Середа
    09:0017:00
  • Четвер
    09:0017:00
  • Пʼятниця
    09:0017:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
Катерина
ТМ "Народний Продукт"
+380 (50) 359-38-39
+380 (67) 111-90-76
+380 (66) 403-04-18
Відділ продажу
Дніпро, Україна

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner