Кошик
841 відгук

Шановні клієнти! Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення і повідомлення, оскільки по її графіку роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (50) 359-38-39
+380 (67) 111-90-76
+380 (66) 403-04-18

Як приготувати лазанью вдома?

Як приготувати лазанью вдома?

Можна їсти макарони і не гладшати? «Міф!» - скажуть більшість жінок, які стежать за фігурою. Альо, тім не менш, італійці та італійки наполегливо доводять, що це так, головне при цьому - є правильні макарони. Якісні макаронні вироби виготовляються тільки з твердих сортів пшениці. Такий продукт також містить калорії, але при цьому ця борошняна продукція відмінно насичує, тамуючи почуття голоду і щедро обдаровуючи організм корисними мінералами і нутрієнтами. Согодні поговоримо про досить незвичну для українскьої кухні страву - про італійську лазанью.

Лазанья – це страва, яка об єднує в собі тонкі пластинки тіста і начинку, яку можна підібрати виходячи з власних уподобань.

Давайте розглянємо, що потрібно для того, щоб приготувати смачну лазанью вдома.

Рецепт № 1 лазанья з яловичим або свинячим фаршем

І так, беремо:

8 листів лазаньї.

180 г свинячого фаршу.

200 г яловичого фаршу.

5 помідорів.

130 мл вершків.

3 зубчики часнику.

2 головки цибулі.

150 г твердого солоного сиру.

Вершкове масло.

Спочатку готуємо начинку. Помідори Миємо, подрібнюємо за допомогою блендера. Дрібно нарізаємо цибулю.

Змащуємо сковорідку олією і викладаємо фарш для обсмажування. Доводимо його до коричневого відтінку. Додаємо цибулю і підсолюємо. Смажимо на протязі 7 хвилин, вливаємо пюре з томатів. Продавлюємо туди часник. Накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо фарш ще протягом 10 хвилин. Через 5 хвилин смаження додаємо вершки.

Готуємо листи лазаньї відповідно до інструкції.

Змащуємо маслом деко для запікання, викладаємо листи таким чином, щоб вони повістю покривали дно. Зверху викладаємо фарш, листи лазаньї, і так кулю за кулею.

Останній шар - фарш, який потрібно посипати сіром і накрити фольгою.

Кладемо деко в попередньо розігріту духову шафу і випікаємо протягом 35 хвилин при 200 градусах.

Рецепт №2 лазанья з курячим фаршем

Беремо:

8 листів лазаньї.

450 г курячого філе.

2 головки цибулі.

180 г вершків.

300 г м'якого сиру.

120 г твердого сиру.

Свіжа петрушка.

Філе курки миємо, подрібнюємо до стану фаршу, обсмажуємо на сковорідці.

Дрібно нарізаємо цибулю, і через 10 хвилин додаємо до м яса.

Через 5 хвилин солимо, додаємо вершки і видавлюємо в фарш часник. Накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 5 хвилин. Після виключення вогню додаємо до курки м'яка м'який сир, все ретельно розмішуємо. Натираємо твердий сир на тертці.

Підготовлюємо листи лазаньї. Викладаємо один листок на деко, змащене маслом та зверху висипаємо декілька ложок начинки. Накриваємо іншим листком та повторюємо процес, доки не закінчаться усі 8 листків. Останнім шаром викладаємо фарш та присипаємо тертим сіром. Накриваємо деко фольгою та кладемо в духовку на півгодини при 160 градусах. Поверх готової страви посипаємо подрібненою свіжою петрушкою.

Рецепт №3 лазанья з грибами

Беремо:

8 листів лазаньї.

450 г грибів.

4 цибулини.

240 г сметани.

120 мл вершків.

150 г вершкового масла.

130 г твердого сиру.

Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо, потім обсмажуємо на розпеченій сковороді. Миємо та подрібнюємо гриби, додаємо до цибулі. Обсмажуємо овочі протягом 10 хвилин, потім заливаємо сметаною, солимо і тушкуємо 5 хвилин з накритою кришкою.

Топимо вершкове масло в сотейнику, заливаємо вершками і викладаємо поверх натертий сир.

На деко викладаємо гриби і листя лазаньї, поверх заливаючи вершковим соусом. Накриваємо блюдо фольгою і відправляємо випікатися при 180 градусній температури на 25 хвилин.

Рецепт №4 фруктова лазанья

Беремо:

8 листів лазаньї.

1 апельсин.

300 г полуниці.

200 г малини.

350 г нежирного сиру.

2 яйця.

330 г цукрової пудрити.

60 г мигдального або кедрового горіха.

130 мл вершків.

220 г сметани.

Ванільний цукор.

Вершкове масло.

Полуницю промиваємо та нарізаємо. Знімаємо апельсинову шкірку, прибираємо плівку, виймаємо кісточки, нарізаємо. Відокремлюємо білки від жовтків.

Жовтки змішуємо з половиною цукрової пудрити, з сіром і з вершками. Білки з сіллю збиваємо окремо. Отримана піну вводимо ложкою в сирний крем. Сирний крем і фрукти також з'єднання єднуємо. Залишок пудрити змішуємо з ваніліном і сметаною. Викладаємо в деку кулями тісто і крем. Верхній шар заливаємо сметанним кремом і накриваємо деко фольгою. Ставимо фруктову лазанью в духовку і випікаємо 20 хвилин за температури 180 градусів.

Подвавайте лазанью гарячою. Якщо ж після застілля залишилося трохи страви, просто акуратно перекладіть їїу ємність з кришкою та відправте в холодильник. Щоб розігріти лазанью знову просто дістаньте з холодильника контейнер, сніміть кришку та поставте на кілька хвилин у мікрохвильову піч. Смачного!

Інші статті
  • Рецепти пасок
    Рецепти пасок
    Хіба можна уявити собі Великдень без яскравих фарбованих яєць і солодких пасок? З давніх-давен у кожної господині свій рецепт святкової паски, який оберігала і передавала тільки наступним поколінням. Але в часи інтернету фамільні рецепти відійшли в минуле, і зараз потрібно тільки вибрати найсмачніші і простий рецепт паски.
    Повна версія статті
  • Як обрати безпечні пластикові ємності?
    Як обрати безпечні пластикові ємності?
    Пластик ставши є невід'ємною частиною нашого життя. Продуктові контейнери, упаковка для побутової хімії, дитячі іграшки, одяг, компакт-диски, зубні щітки ... Якщо вам не байдуже власне здоров'я і здоров'я ваших близьких, важливо знаті, з якого самє виду пластику необхідно обирати ємності.
    Повна версія статті
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0017:00
  • Вівторок
    09:0017:00
  • Середа
    09:0017:00
  • Четвер
    09:0017:00
  • Пʼятниця
    09:0017:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
Катерина
ТМ "Народний Продукт"
+380 (50) 359-38-39
+380 (67) 111-90-76
+380 (66) 403-04-18
Відділ продажу
Дніпро, Україна

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner