Кошик
841 відгук
+380 (50) 359-38-39
+380 (67) 111-90-76
+380 (66) 403-04-18

Американські донатси, німецькі берлінери та ще багато оригінальних рецептів пончиків.

Американські донатси, німецькі берлінери та ще багато оригінальних рецептів пончиків.

Чі знаєте ві, що знайомий всім нам пончик за кордоном називають донат або берлінер? Цей маленький солодкий смажений в олії пиріжок завоював весь світ. І нехай він не такий корисний, як броколі або насіння чіа, це зовсім не заважає йому бути популярними.

Серед безлічі рецептів пончиків я відібрала найбільш популярні та сьогодні ділюся з вами.

Сирні пончики

Інгредієнти:

  • сир — 300 г;

  • яйця — 2 шт.;

  • цукор — 3 ст. л.;

  • розпушувач;

  • сметана — 1 ст. л.;

  • манка — 1 ст. л.;

  • борошно — 130 г;

  • сіль, ванілін.

Приготування:

Збиті з цукром та сіллю яйця додайте до сиру, перемішайте та покладіть сметану. Далі в окремій ємності змішайте борошно, манку, ванілін та розпушувач й додайте до сирно-яєчної маси. З отриманого тіста сформуйте кульки, обсипаючи кожну борошном. Обсмажте колобки у фритюрі. Готові пончики перекладіть на серветку, щоб позбавитись зайвої олії. Подавайте з джемом або згущеним молоком.

Американські донатси, що випікаються у духовці

Інгредієнти:

  • молоко — 100 мл;

  • борошно — 200 г;

  • цукор — 50 г;

  • вершкове масло — 50 г;

  • сіль;

  • сухі дріжджі — 7 г;

  • ванільний цукор;

  • яйце — 1 шт.;

  • цукрова пудра — 100 г;

  • лимон;

  • харчові барвники;

  • кондитерська посипка.

Приготування:

Молоко Нагріваємо до 40 градусів. Взбиваємо яйці разом з сіллю, цукром та ванільним цукром. В отриману суміш вливаємо молоко, додаємо дріжджі та перемішуємо. Далі всипаємо в миску борошно та замішуємо тісто. До отриманого тіста додаємо розтоплене вершкове масло та вимішуємо ще раз. Тісто має вийти трішки липким. Накриваємо миску плівкою та відставляємо в тепле місце на годину. Потім ще раз обминаємо тісто, наповнюємо ним кондитерській мішечок та формуємо донатси. Залишаємо заготовки ще на 15 хвилин. Випікаємо майбутні смаколики при 180 градусах 10-15 хвилин. За цей час готуємо глазур - змішуємо цукрову пудру, поду, лимонний сік та барвники. Готові пончики занурюємо у глазур та прикрашаємо кольоровою присипкою.

Берлінер із повидлом на води

Інгредієнти:

  • борошно — 500 г;

  • вода — 200 мл;

  • вершкове масло — 100 г;

  • яйце — 1 шт.;

  • цукор — 2 ст. л.;

  • сухі дріжджі — 6 м;

  • сіль;

  • повидло.

Приготування:

У великій мисці змішуємо всі сухі інгредієнти: борошно, дріжджі, цукор та сіль. Додаємо яйце та перемішуємо. Вливаємо воду та замішуємо тісто. Далі додаємо розтоплене вершкове масло та вимішуємо ще раз. Накриваємо миску харчовою плівкою та ставимо в тепле місце на 15 хвилин. Формуємо майбутні пончики та залишаємо ще на 20 хвилин підійти. Обсмажуємо берлінери у фритюрі, перекладаємо на паперову серветку та начиняємо повидлом за допомогою кондитерського мішка. 

Пончики без дріжджів на кефірі

Інгредієнти:

  • кефір (2,5 %) — 250 мл;

  • борошно — 400 г;

  • яйця — 1 шт.;

  • цукор — 5 ст. л.;

  • сіль;

  • сода — ½ ч. л.;

  • вершкове масло — 30 г;

  • олія — 3-4 ст. л.

Приготування:

Збиваємо яйце з цукром, вливаємо розтоплене вершкове масло та кефір, додаємо соду та сіль. Добре перемішуємо та додаємо невеликими порціями борошно. Замішуємо тісто. У готовомі тісті робимо заглиблення та вливаємо туди олію. Ще раз ретельно вимішуємо. Формуємо пончики та смажимо їх на пательні або у фритюрі на добре розігрітій олії. Готові вироби перекладаємо на серветку, щоб позбутися зайвої олії. Присипаємо цукровою пудрою.

Смачного!

Інші статті
  • Рецепти пасок
    Рецепти пасок
    Хіба можна уявити собі Великдень без яскравих фарбованих яєць і солодких пасок? З давніх-давен у кожної господині свій рецепт святкової паски, який оберігала і передавала тільки наступним поколінням. Але в часи інтернету фамільні рецепти відійшли в минуле, і зараз потрібно тільки вибрати найсмачніші і простий рецепт паски.
    Повна версія статті
  • Як обрати безпечні пластикові ємності?
    Як обрати безпечні пластикові ємності?
    Пластик ставши є невід'ємною частиною нашого життя. Продуктові контейнери, упаковка для побутової хімії, дитячі іграшки, одяг, компакт-диски, зубні щітки ... Якщо вам не байдуже власне здоров'я і здоров'я ваших близьких, важливо знаті, з якого самє виду пластику необхідно обирати ємності.
    Повна версія статті
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0017:00
  • Вівторок
    09:0017:00
  • Середа
    09:0017:00
  • Четвер
    09:0017:00
  • Пʼятниця
    09:0017:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
Катерина
ТМ "Народний Продукт"
+380 (50) 359-38-39
+380 (67) 111-90-76
+380 (66) 403-04-18
Відділ продажу
Дніпро, Україна

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner