Кошик
841 відгук

Шановні клієнти! Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення і повідомлення, оскільки по її графіку роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (50) 359-38-39
+380 (67) 111-90-76
+380 (66) 403-04-18

Піца на сковороді за 15 хвилин та бонус у кінці статті

Піца на сковороді за 15 хвилин та бонус у кінці статті

Рецепт «Піца на сковороді за 15 хвилин» виправдовує свою назву - прекрасно підходить в тому випадку, коли потрібно терміново когось нагодувати. Все що вам потрібно - це замісити нескладне тісто і порізати начинку.

Начинку можна класти різну, але неодмінно потрібен сир і чим більше тим краще. Іноді якщо не під рукою твердого сиру я використовую плавлений сирок, теж виходить смачненько.

Інгредієнти:

Для тіста:

  • борошно 5-7 ст. л.
  • майонез 2 ст. л.
  • сметана 20% 2 ст. л.
  • яйця 2 шт
  • розпушувач тіста 0,5 ч. л.
  • сіль 0,5 ч. л.

Для начинки::

  • м'ясо варене-150 г
  • сир твердий 150 г
  • кукурудза 60 г
  • помідор 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • кетчуп 2 ст. л.
  • італійські трави за смаком
  • зелень за смаком

Приготування:

  1. Відварене м'ясо порізали шматочками, цибулю дрібно нарізали, помідор нарізали на тоненькі шматочки.
  2. У тарілку вбиваємо яйця, додаємо сметану, майонез, розпушувач для тіста, сіль, борошно і добре розмішуємо віночком, тісто повинне вийти як густа сметана.
  3. Сковороду змащуємо маслом і викладаємо наше тісто, разравніваем.
  4. На тісто наносимо трохи кетчупу, потім кладемо м'ясо, цибулю, кукурудзу, приправи, помідори і зверху трьом сир.
  5. Накриваємо кришкою і смажимо піцу на повільному вогні до того моменту коли сир повністю розтане. Приблизно хвилин 15 і піца готова, притрушуємо зеленню.

Ще одна варіація швидкої піци

І ще один простий варіант швидкої піци на сковорідці. Можливо одного рецепту вам буде замало, тому тримайте ще один цікавий варіант.

Інгредієнти::

  • сметана 15% 175 г
  • яєчний жовток 4 шт.
  • майонез 175 г
  • адигейський сир 150 г
  • манна крупа 8 ст. л.
  • печериця 150 г
  • помідори (томат) 1 шт.
  • куряча ковбаса (або звичайна) 150 г
  • соняшникова олія 30 г

Приготування:

  1. Змішайте майонез, сметану і манку і замісіть тісто густоти сметани.
  2. Вилийте тісто на холодну сковороду, змащену олією, розрівняйте.
  3. Поверх тіста викладіть помідори, ковбасу та інші продукти на смак.
  4. Верх густо засипте сіром.
  5. Поставте сковороду на повільний вогонь і накрийте кришкою.
  6. Коли сир повністю розплавиться, піцу можна знімати з вогню. Дайте охолонути протягом 10 хвилин. На сковороду 26 см саме те!

Піца-рулет

А цей рецепт стане у пригоді, щоб здивувати нестандартною піцою своїх друзів або родичів. Де ще вони зможуть поласувати не просто смачною піцою, а піцою-рулетом?

Інгредієнти:

  • 250 г тіста для піци
  • 1 склянка томатного соусу
  • 1,5 склянки моцарели
  • 9 шматочків салямі
  • 7 шматочків шинки
  • 1 яйці
  • орегано

Для тіста:

  • 1 склянка теплої води
  • 1 \ 4 ч. л. сухих дріжджів
  • 1 ст. л. меду або цукру
  • 2 ч. л. солі
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 3 склянки борошна

Приготування:

Щоб приготувати тісто, потрібно змішати склянку теплої води з дріжджами і чайною ложкою цукру. Тепер в цю суміш потрібно додати дві ч. л. солі і дві ст. л. оливкової олії. Замісити тісто, після чого покласти в миску з невеликою кількістю рослинної олії, накрити рушником і залишити в такому положенні підходити на годину або півтора. Коли тісто підійшло, взяти половину і розкачати з нього пласт розміром 25 на 40.

Викласти томатний соус, залишаючи з країв 6-7 см з усіх боків. На томат покласти третій сир моцарелу, розкласти шматочки шинки і салямі,

Далі беремо:

  • куряче яйце 1 шт.
  • кріп сушений за смаком
  • орегано сушений за смаком
  • петрушка сушена за смаком

Яйце злегка збиваємо, щоб змастити незаповнені краї. Загорнути вузькі краї тіста, загорнути все це в рулет і перенести на деко. Змастити поверхню рулету яйцем, посипати сіром, що залишився, зробити на рулеті поперечні розрізи через 4-5 див. Останній штрих - це суха трава або це петрушка, або орегано. Випікається Стромболі (а саме так називається піца-рулет) у духовці за температури 250-240 градусів протягом 10-12 хвилин.

Супер смачна і низькокалорійна піца для тих, хто на дієті

Без єдиного грама муки! Без дріжджів! Без розпушувача та кефіру, смачна низькокалорійна і корисна піца. Всього 106 ккал на 100 г!

Інгредієнти:

  • куряча грудка 500 г
  • сіль за смаком
  • куряче яйце 1 шт.
  • кріп 1 пуч.
  • перець болгарський 2 шт.
  • сир твердий 100 г
  • цибуля зелена 1 пуч.
  • томатна паста 200 г
  • гірчиця за смаком
  • перець чорний молотій за смаком
  • часник 2 шт.
  • знежирена сметана за смаком

Приготування:

  1. Курячі грудки з яйцем розмолоти в блендері
  2. Змішати зі спеціями
  3. Рівним шаром розподілити на папері для випічки
  4. Якщо "тісто" липне до рук, розподіляйте його змоченими в холодній води руками
  5. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 18-20 хвилин
  6. Коржик повинен злегка підсохнути
  7. Тім годиною робимо соус: томатну пасту змішуємо зі спеціями, сметаною і гірчицею.
  8. Нарізаємо начинку
  9. Корж дістаньте з духовки, змастіть соусом, розкладіть начинку
  10. І знову в духовку поки усе гарно не запечеться (хвилин 15)
  11. В кінці потріть сіром і залиште в духовці ще на 1 хвилину.

А тепер обіцяний бонус! 50 різновидів всесвітньо відомих піц зі складом та оригінальними назвами! Їх завжди можна приготувати вдома. як мінімум - ви вже будете знати, яку піцу зверни у піцерії та зможете порадити смачний варіант своїм близьким та друзям!

50 видів італійської піци: список назв зі складом

1. Піца "Маргарита" (Margherita). Томатний соус, моцарела і орегано

2. Піца "Маринара" (Marinara). Томатний соус, часник і базилік.

3. Піца "Чотири сезони" (Quattro Stagioni). Томатний соус, моцарела, гриби, шинку, артишоки, оливки і орегано.

4. Піца "Карбонара" (Carbonara). Томатний соус, моцарела, пармезан, яйця, бекон.

5. Піца з морепродуктами (Frutti di Mare). Томатний соус і морепродукти.

6. Піца "Чотири сиру" (Quattro Formaggi). Томатний соус, моцарела, пармезан, сир горгонзола, артишоки і орегано.

7. Піца "Крудо" (Crudo). Томатний соус, моцарела і пармська шинка.

8. Піца "неаполетано" (Napoletana). Томатний соус, моцарела, орегано, анчоуси.

9. Піца по-апулійські (Pugliese). Томатний соус, моцарела, орегано, цибуля.

10. Піца "Монтанаро" (Montanara). Томатний соус, моцарела, гриби, пепероні і Страккіно (м'яка який сір).

11. Піца "Еміліана" (Emiliana). Томатний соус, моцарела, баклажани, відварну картоплю і ковбаса.

12. Римська піца (Romana). Томатний соус, моцарела, анчоуси, каперси і орегано.

13. Селянська піца (Fattoria) Томатний соус, моцарела, перець, горошок, порчетта (італійська свинина на рожні).

14. Скьяччата (Schiacciata). Оливкова олія і розмарин.

15. Піца з прошутто (Prosciutto). Томатний соус, моцарела, шинку, орегано.

16. Піца "Американо" (Americana). Томатний соус, моцарела, ковбаса і картопля фрі.

17. Піца з прошутто і грибами (Prosciutto e Funghi). Томатний соус, моцарела, шинку, гриби.

18. Піца силачів або піца Папайя (Braccio di Ferro). Моцарела, шпинат, сир Рікотта і пармезан.

19. Піца "Сардинія" (Sarda). Томатний соус, моцарела, сир пекоріно і гостра салямі.

20. Піца з тунцем (Tonno). Томатний соус, моцарела, тунець, цибуля.

21. Піца "Вальтелліна" (Valtellina). Томатний соус, моцарела, бресаола, пластівці пармезану і ракета.

22. Піца з горгонзола (Gorgonzola). Томатний соус, моцарела, горгонзола, оливки.

23. Піца "Кальцоне" (Calzone). Томатний соус, моцарела, шинку, гриби, артишоки, анчоуси і орегано.

24. Піца з соусом песто (Pizza al Pesto). Помідори, моцарелла, генуезької песто, кедрові горіхи і оливки.

25. Середземноморська піца (Mediterranea). Томатний соус, моцарела, помідори черрі і перець.

26. Піца "Ортолана" (Ortolana). Томатний соус, моцарела і асорті з овоче.

27. Піца Дьавола (Diavola). Томатний соус, моцарела, гостра салямі і перець чилі.

28. Сільська піца (Rustica). Томатний соус, моцарела, сир горгонзола і баклажани.

29. Селянська піца (Contadina). Томатний соус, моцарела, спаржа, гриби, бекон, пармезан.

30. Піца з сіром пармезан (Parmigiana). Томатний соус, моцарела, баклажани і пластівці пармезану.

31. Піца "каприччиозо" (Capricciosa). Томатний соус, моцарела, шинку, артишоки, гриби і оливки.

32. Піца зі шпинатом і рікоттою

(Ricotta e Spinaci). Томатний соус, моцарела, сир Рікотта і шпинат.

33. Піца "Море і гори" (Mare e Monti). Моцарелла, томатний соус, морепродукти і білі гриби.

34. Піца "Падана" (Padana). Томатний соус, сир пармезан, салямі, цукіні і полента (відварна кукурудзяна мука).

35. Піца по-німецьки (Tedesca). Томатний соус, моцарела і Віденська ковбаса.

36. Піца Тірольська (Tirolese). Томатний соус, моцарела, сир горгонзола і цятка.

37. Піца "Боскайола" (Boscaiola). Томатний соус, моцарела, білі гриби і бекон.

38. Піца "Кампаньола" (Campagnola). Томатний соус, моцарела, кукурудза і ковбаса.

39. Вегетаріанська піца (Vegetariana). Томатний соус, моцарела і різні овочі.

40. Піца "Буфаліно" (Bufalina). Томатним соусом, моцарелою і орегано.

41. Піца "Фонтану" (Fontana). Томатний соус, моцарела, сир горгонзола, радіккіо, пармезан.

42. Францисканська піца (Francescana). Томатний соус, моцарела, porcino грибами, шинкою і пармезаном.

43. Піца з трюфелями (Pizza tartufata). Моцарела, трюфельний крем і білі гриби.

44. Триколірна піца (Tricolore). Моцарела, прошуто, пармезан і пластівці.

45. Піца "Валле-д'аоста" (Valdostana). Томатний соус, моцарела, сир фонтіна і бекон.

46. Піца "Капрезе" (Caprese). Моцарела і нарізаний помідор.

47. Піца з квітками гарбуза (Fiori di zucca). Моцарела, квітки гарбуза, анчоуси і оливкова олія.

48. Піца "Бісмарк" (Bismarck). Томатний соус, моцарела, шинку і смажене яйце.

49. Грибна піца (Funghi). Томатний соус, моцарела, гриби, петрушка і оливкова олія.

50. Піца "Мімоза" (Mimosa). Моцарела, вершки, шинку і кукурудза.

Сподобалась стаття? Поділіться нею із друзями! Смачного вам та гарного настрою!

Інші статті
  • Рецепти пасок
    Рецепти пасок
    Хіба можна уявити собі Великдень без яскравих фарбованих яєць і солодких пасок? З давніх-давен у кожної господині свій рецепт святкової паски, який оберігала і передавала тільки наступним поколінням. Але в часи інтернету фамільні рецепти відійшли в минуле, і зараз потрібно тільки вибрати найсмачніші і простий рецепт паски.
    Повна версія статті
  • Як обрати безпечні пластикові ємності?
    Як обрати безпечні пластикові ємності?
    Пластик ставши є невід'ємною частиною нашого життя. Продуктові контейнери, упаковка для побутової хімії, дитячі іграшки, одяг, компакт-диски, зубні щітки ... Якщо вам не байдуже власне здоров'я і здоров'я ваших близьких, важливо знаті, з якого самє виду пластику необхідно обирати ємності.
    Повна версія статті
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0017:00
  • Вівторок
    09:0017:00
  • Середа
    09:0017:00
  • Четвер
    09:0017:00
  • Пʼятниця
    09:0017:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
Катерина
ТМ "Народний Продукт"
+380 (50) 359-38-39
+380 (67) 111-90-76
+380 (66) 403-04-18
Відділ продажу
Дніпро, Україна

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner